Annonce
Fredericia

Popcorn og hestevrinsk: Plejecenter fik besøg af Cirkus Trapez

Inden forestillingen blev der delt popcorn rundt til beboerne, der skulle overvære forestillingen. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Cirkus Trapez' normale turne er aflyst hele året. I stedet optræder de alternative steder, og onsdag lagde de vejen forbi Plejecenteret Othello.
Annonce

Fredericia: Den runde manege var der. Duften af popcorn var der. En jonglør med bowlerhat var der.

Det mindede meget om et cirkus, og det var faktisk også et ægte cirkus, som gennemførte en forestilling i gården ved Plejecenter Othello onsdag formiddag.

Mens personalet havde travlt med at placere beboerne, så de kunne se den kommende forestilling, poppede popcornene løs, og lyden af hestevrinsk gav genlyd i den runde gårdhave. Også bag vinduerne og på terrasserne på etagerne ovenfor fulgte beboere og personale nysgerrigt med i Cirkus Trapez' forestilling på en halv times tid.


Det er selvfølgelig noget anderledes, end vi er vant til, men vi er glade for, at vi kan komme ud og optræde lidt.

David Enoch Sosman


Normalt varer forestillingen længere, og omkring 20 personer er en del af cirkusset, men årets turne er aflyst på grund af corona. Derfor er der også kun fem-seks personer, der rejser rundt med de mere mindre organiserede forestillinger, fortæller David Enoch Sosman fra Cirkus Trapez.

På sit venstre håndled har han et nyt ur. Fra det kan han styre musikken, der fungerer som baggrund for cirkusnumrene. Det betyder, at han ikke er afhængig af at skulle løbe hen til et musikanlæg og skifte de musikalske toner. I stedet kan han koncentrere sig om en af de mange roller, han varetager undervejs i forestillingen.

- Det er selvfølgelig noget anderledes, end vi er vant til, men vi er glade for, at vi kan komme ud og optræde lidt, fortæller David Enoch Sosman.

Cirkus Trapez optræder i Fredericia igen i weekenden. Det sker i Madsbyparken.

Personer fra Plejecenter Othello og Dagcenteret sad tæt på manegen, hvorfra de kunne se dyr, jonglering og akrobatik. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Cirkusforestilling på Plejecenter Othello. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Cirkusforestilling på Plejecenter Othello. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce