Annonce
Middelfart

Populær kaffebar tiltrækker mødregrupper og internationale virksomheder: - Det er altid svært at starte op

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.

Middelfart: Ægteparret har begge tidligere beskæftiget sig med salg og indkøb og siddet på kontor.

Men I nu halvandet år har de brygget kaffe og stablet den populære Stationen Kaffebar ved Middelfart Station på benene.

Melfar Postens podcastværter Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs møder ægteparret Berit og John Thomsen til en snak om, hvordan det er at være iværksætter i Middelfart by.

Hvordan ejerne med egne hænder og idéer har forvandlet caféen fra et håndværkertilbud til et mødested, der både appellerer til mødegrupper og internationale virksomheder.

Er det egentlig hårdt at starte op i Middelfart?

- Det har ikke så meget at gøre med, om man er i Middelfart eller i en anden by. Generelt vil det altid være svært at starte en forretning op, siger John Thomsen, der udover den svære opstart fortæller om de seneste nye tiltag og meget mere.

Hør mere i podcasten eller se videoen i artiklen.

Annonce

 

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Berit og John Thomsen fra Stationen Kaffebar og podcastværterne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs. Skærmfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

Kultur For abonnenter

Skuespillere ser lys forude for teaterfremtid: Vi tror på et nyt Fredericia Teater

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Annonce