Annonce
Fredericia

Populært sted genåbnet: Men kun plads til 20 ad gangen

Søgning efter gamle billeder som dette, slægtsforskning, læsning. Lokalhistorisk Arkiv for Fredericia og Omegn bruges af mange. Nu er det genåbnet efter corona. Foto af City Sko og Den Gamle Kro (Gothersgade, ved siden af Billunds Boghandel, op mod rådhuset), 1960'erne. Foto: Lokalhistorisk Arkiv for Fredericia og Omegn
Annonce

Fredericia: Lokalhistorisk Arkiv for Fredericia og Omegn er genåbnet. Arkivet på Frederik III's Vej 6 har været lukket under corona.

- Vi har savnet brugerne og vores frivillige, og de har savnet os, fortæller leder af Museerne i Fredericia, Karsten Merrald Sørensen.

Personalet har været tilbage på pindene et stykke tid, og nu er der altså også almindeligt åbent. Tirsdag-onsdag fra klokken 10 til 14 og torsdag fra 10 til 16. Man kan komme og læse, søge, forske og købe lokalhistoriske bøger.

Men der er stadig forholdsregler at iagttage. I hvert fald indtil videre. De følger de almindelige instrukser for genåbning af samfundet.

- Vi har kun plads til 20 personer ad gangen. Inklusive personale. Det kan være en god idé at ringe eller maile og reservere en tid på arkiv@fredericia.dk, forklarer Karsten Merrald Sørensen.

I frokoststuen er grænsen endda kun otte. Klistermærker viser, hvor der skal holdes afstand, og i skranken er der kommet plexiglas op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce