Annonce
Navne

Poul skal sætte fut under kedlerne

Poul Bærentsen er ny bestyrelsesformand i Vejle-firmaet Dialog Data. Foto: Dialog Data
Vejlensisk softwarevirksomhed har fået fingre i en stærk iværksætter- og salgsprofil som ny bestyrelsesformand.
Annonce

Navnenyt: Softwarevirksomheden Dialog Data i Vejle, har fået ny bestyrelsesformand. Valget er faldet på Poul Bærentsen, som med flere succesfulde IT-iværksættereventyr og en række store stillinger i den danske IT-branche i bagagen skal være med til at sætte yderligere skub på firmaets vækstplaner for de kommende år.

Dialog Data har udviklet software, der kan hjælpe virksomheder med at forstå deres data og aflive regnearkstunge budgetteringsprocesser. Poul Bærentsen har tidligere startet og solgt IT-virksomheder, ligesom han gennem en længere årrække var en del af ledelsen i ATEA.

Til daglig er han direktør og ejer af investeringsvirksomheden Match Invest, ligesom han, udover posten i Dialog Data, er bestyrelsesformand i syv andre virksomheder.

Poul Bærentsen ser frem til at spille en aktiv rolle i at skabe den helt rigtige vækststrategi for Dialog Data, så forretningen kan nå nye markeder.

Afgående bestyrelsesformand og medejer af Dialog Data Jens Roesgaard peger på Pouls solide erfaring som afgørende for, at valget faldt på ham.

Jens Roesgaard peger også på, at det er vigtigt at matche forretningens vækstambitioner med de rette profiler. Udover at vælge ny bestyrelsesformand har Dialog Data tidligere fået ny direktør.

Flemming Stein blev direktør i marts,  og hans første opgave har været at opbygge en salgs- og marketingafdeling til at understøtte vækstambitionerne for Dialog Data.

Dialog Data, som siden 1993 har ligget i Vejle, skifter til marts næste år sit nuværende domicil i Stimorols gamle fabrik ud med lokaler i det digitale iværksætterhus AI Innovation House.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Erhverv For abonnenter

Kommende hotelejer: - I ti år vidste jeg ikke, hvor dejlig Fredericia er - men det gør jeg nu

Annonce