Annonce
FC Fredericia

Prøvespillerne er rejst fra FC Fredericia

Et par amerikanere prøvede sig af i FC Fredericia i sidste uge, men de er begge rejst videre. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
I sidste uge havde FC Fredericia seks spillere til prøvetræning. Ved mandagens træning var der nul.
Annonce

Fredericia: I sidste uge havde FC Fredericia seks spillere til prøvetræning, men de er alle sammen rejst videre.

Angriberne Aramis Kouzine og Patrik Johannesen, kantspiller Joachim Wagner, venstre back Oliver Fredsted og to amerikanere er alle taget videre i teksten. Joachim Wagner prøvetræner nu i AC Horsens, mens resten også havde aftaler med andre klubber.

- Sådan er det. De skulle også ses an af andre klubber, og vi stod ikke lige klar med en kontrakt, siger cheftræner Jonas Dal.

Han vil ikke afvise, at en eller flere af dem kan vende tilbage, når de har prøvet sig af andetsteds. Aramis Kouzine og Joachim Wagner scorede begge i fredagens træningskamp mod Randers, mens de resterende spillere gjorde mindre væsen af sig.

- De to amerikanere vender ikke tilbage. Men de fire andre vil jeg ikke udelukke, at vi kan lave en aftale med. Det bliver bare ikke med dem alle fire, siger Jonas Dal med et smil.

FC Fredericia spiller træningskamp på fredag klokken 11 mod Esbjerg. Den skulle have været spillet i Esbjerg, men den er flyttet til Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre svigter de nedslidte

Fredericia

Jobpatruljen har talt med ungarbejdere i Fredericia: Fortsat for mange tunge løft og mangel på oplæring

Annonce