Annonce
Erhverv

Process Engineering lander stor aftale i Norge: Skal være med til 700 mio. kr. stor mejeri-udvidelse

Process Enmgineering har fået hul på sin udvielse i Norge med en stor kontrakt, hvor konsulentvirksomhden skal hjælpe med udvidelsen af et mejeri for 700 millioner norske kroner. Illustration: Process Engineering
Annonce

Fredericia: Konsulentvirksomheden Process Engineering, der åbnede kontor i Norge i sommer, har netop landet en stor aftale, som man forventer vil sætte skub i den nye afdeling.

Process Engineering skal være med til lave en udvidelse af Q-Meieriet på Klepp, som investerer 700 millioner norske kroner i et nyt mejeranlæg. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Investeringen på Klepp Station omfatter udvidelse og nybyggeri af produktions- og kontorlokaler, procesanlæg inklusiv fylde- og pakkemaskiner og CIP-anlæg til fremstilling af konsummælk og syrnede produkter, samt forsyningsanlæg for køl og varmegenvinding. Det eksisterende mejerianlæg skal over på en ny platform for kontrolsystem og betjening. Det færdige anlæg skal være klimaneutral samt fossil- og emissionsfri, og det forventes færdigt 31. december 2020. Process Engineering Norge AS har indgået kontrakt om en leverance af hovedprojektleder til projektet.

Den nye kontrakt til Process Engineering Norge AS er en aftale, som dækker behovet for professionel projektledelse af den omfattende udbygning frem til opstart af produktionen i det udvidede mejerianlæg.

Hovedfokus for projektlederen bliver at varetage arbejdsmiljø, tidsplaner og økonomi for at kunne færdiggøre projektet til tiden uden at overskride budgettet og uden personskader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce