Annonce
Erhverv

Process Engineering var et populært valg til modtager af Årets Erhvervspris

Process Engeering A/S, der ejes af Poul H. Jacobsen, var et poplært til modtager af Årets Erhvervspris. Han gav straks de 10.000 kroner videre til Sponsorpas Fredericia.
fredericia - Process Engineering A/S var et populært valg til modtager af Årets Erhvervspris, der blev uddelt for første gang i forbindelse med årets nytårskur.

Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, ejes af Poul H. Jacobsen og har i dag 60 ansatte fordelt på fem afdelinger rundt i landet.

Hovedkontoret er på Strevelinsvej i Erritsø, og Poul H. Jacobsen havde sidste år den glæde at blive Gazelle-virksomhed, med baggrund i selskabets hurtige økonomiske vækst.

Det var direktøren for Business Fredericia, der motiverede årets erhvervspris, og Kristian Bendix Drejer fortalte, at virksomheden har et renomme der gør, at deres referenceliste tæller så forskellige og prominente navne som Arla Foods, Shell, Statoil, Dupont, Carlsberg, Mærsk, Union Engineering med flere.

Poul H. Jacobsen er født og opvokset i Fredericia, uddannet som smed på Superfos og siden uddannet Maskiningeniør.

Sammen med Årets Erhvervspris fulgte 10.000 kr., som Poul H. Jacobsen på stedet gav videre til Sponsorpas Fredericia, der yder støtte til unge, som har svært ved at betale for idrætsaktiviteter.
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Annonce