Annonce
Navne

Psykiatri- og handicapchef i Ikast-Brande Kommune skifter til chefstilling i Region Syddanmark

Allan Kjær Hansen. Pressefoto

Regionalt: 55-årige Allan Kjær Hansen, som siden juni 2016 har været psykiatri- og handicapchef i Ikast-Brande Kommune, tiltræder 1. december som centerchef for Specialcenter Syddanmark.

Centret har ca. 250 medarbejdere og ca. 140 pladser fordelt på seks enheder, tre i Jylland og tre på Fyn, og de fleste pladser er til mennesker med udviklingshæmning og en mindre del til børn og unge med sociale vanskeligheder.

Allan Kjær Hansen, der ud over en socialvidenskabelig kandidatuddannelse har han en master i ledelse, var i 2014-2015 administrationschef i Psykiatrien i Region Syddanmark, og inden han kom til Ikast-Brande Kommune, var han i otte måneder konsulent i Telepsykiatrisk Center i Region Syddanmark.

I sit nye job får Allan Kjær Hansen ansvar for at drive og videreudvikle Specialcenter Syddanmark, og han bliver en del af den samlede socialledelse, hvor han sammen med de øvrige centerchefer og socialdirektøren sætter den overordnede ramme for udviklingen af socialområdet.

Region Syddanmark driver i alt fem sociale centre, hvoraf specialcentret er det ene, med en række forskellige tilbud til borgere med specialiserede behov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Tind sigter efter borgmesterkæden: Her er forskellen på V og S

Annonce