Annonce
112

Psykisk syg knuste ruder i Jelling Kirke

Mandens stenkast mod altervinduet forårsagede tre knuste ruder. Foto: Privat
Det var en psykisk syg mand fra en nærliggende institution, der natten til torsdag udsatte Jelling Kirke for hærværk.

Jelling: Sognepræst Kristian Bøcker kunne torsdag morgen konstatere, at et stenkast havde resulteret i tre smadrede ruder i Jelling Kirke.

Mikkel Ross, vicepolitiinspektør fra Patruljecenter Midt i Vejle, oplyste kort tid efter, at politiet var klar over, hvem gerningsmanden var - og at han havde erklæret sig villig til at erstatte skaderne.

Samme Mikkel Ross kunne fredag formiddag tilføje, at det var en psykisk syg mand fra en nærliggende institution, der var manden bag stenkastet mod kirken.

Manden var efter en konflikt med personalet stukket af i vrede, hvorfor han i et vredesudbrud kastede en sten mod altervinduet.

Institutionen havde allerede forinden kontaktet politiet og fortalt, at den psykisk syge mand, som politiet ikke oplyser alder på, havde forladt institutionen i vrede. Derfor tog det ikke lang tid at lokalisere ham.

Manden erkendte straks, at det var ham, der havde kastet stenen.

Annonce
Det var en psykisk syg mand fra en nærliggende institution, der natten til torsdag udsatte Jelling Kirke for hærværk. Foto: Anders Kynde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Fredericia

På indkøb efter lukketid: Fredericianer finder aftensmad i containerne

Annonce