Annonce
Erhverv

Pub renoverer loftet: Håber på snarlig genåbning

I øjeblikket er der lukket hos Brewpub. Ejerne håber dog snarligt på igen at holde åbent. Privatfoto
Fredericia Brewpub er i øjeblikket i gang med at få renoveret loftet i ejendommen på Gothersgade. Pub-ejerne håber på at kunne genåbne til juni - og gerne før.

Fredericia: - Vi gik i gang med arbejdet den dag, Mette Frederiksen meldte ud, at vi måtte lukke op. Havde vi vidst det en dag tidligere, var vi ikke gået i gang med det, så vi er meget trætte af situationen, siger Alex Bach Kristensen, der sammen med Dorthe Brejndahl driver Fredericia Brewpub i Gothersgade.

Her slog de dørene op i november sidste år. Siden åbningen er det dog gået op for pubejerne, at loftet var i uorden. Derfor har udlejeren nu taget affære. Det er dog uvist, hvor længe arbejdet står på.

- Jeg håbede, at vi kunne åbne op i næste uge, men der skal både elektriker og ventilationsfolk på, før vi kan genåbne, så jeg er lidt betænkelig ved, om vi kan åbne op i maj - ellers bliver det fra 1. juni, siger Alex Bach Kristensen.

Udeservering

Foruden pubben består Fredericia Brewpub af eget bryggeri og butik med specialøl. Der er dog masser af plads til besøgende, konstaterer Alex Bach Kristensen, der ser frem til at servere øl for kunderne - også udendørs.

- Vi har fået grønt lys til at sløjfe nogle parkeringspladser udenfor, så vi kan lave udeservering, når vi genåbner, siger han.

Trods den forlængede nedlukning er han ikke i tvivl om, at man fortsat kan nyde en øl på stedet i fremtiden.

- Vi er ved godt mod og skal nok komme igennem krisen. Vi har modtaget støtte, der har gjort, at vi kan betale vores regninger og har bestilt varer hjem til at fylde hylderne i næste uge. Så vi glæder os til at lukke op for fuld hammer igen, siger Alex Bach Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet til stede i Korskærparken: Større indsats efter meldinger om hærværk og uønsket ophold i kældre

Annonce