Annonce
Middelfart

Rød eller grøn? Tre gode forslag med opbakning fra Løsningernes Rum

To gymnasieklasser, Anders Bo Thorsted fra Middelfart Ungdomsskole, biografejer Helle Broen, borgmester Johannes Lundsfryd og caféejer John Thomsen fra Stationen og andre deltog i afslutningen på initiativet Ryk Middelfart i aulaen på Middelfart Gymnasium. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Middelfart: Problemerne havde måske en løsning, da Løsningernes Rum torsdag aften blev afviklet på Middelfart Gymnasium. Om ikke andet var der i hvert fald mange gode bud på, hvad man skulle stille op.

1. En digital idébank

Borgmester Johannes Lundsfryd (S) foreslog, at der skulle oprettes en digital idébank, så man kunne samle kræfterne og lave et fælles mødested eller samles om et bestemt event. Med en fælles idébank kunne alle have en idé, og flere kunne få øje på den og være med til at få den ført ud i livet.

2. Fredagsbar og tøjbytte

Fredagsøl og tøjbyttemarkeder kunne kædes sammen. Der var stemning for at lave tøjbyttemarkeder, og for at få flest muligt med kunne dette gøres i forbindelse med fredagscafé, hvor mange af skolens elever alligevel møder op.

3. En repaircafé

Sys Horn fra Brobygning Middelfart fik stukket en finger i jorden og mærket efter, om der var opbakning til et projekt, som Brobygning Middelfart arbejder med lige nu: En repaircafé. En café, hvor man kan få hjælp til at få lagt et par bukser op, lavet sit elektronik eller sat en knap på jakken, mens man får sig en øl eller en kop kaffe - og det var der stemning for blandt eleverne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Forbrugerne stemmer med gaflen

Fredericia For abonnenter

Eksercerhuset renoveres for 8,5 millioner kroner -  husets indhold skal spille sammen med andre kulturhuse

Annonce