Annonce
Trekantområdet

Røde Kors er igen klar med julehjælp

I både Give Kirke og Farre Kirke opfordres kirkegængere i december til at give bidrag til sognenes julehjælp. Arkivoto Michael Svenningsen
Den lokale afdeling samarbejder med Vejle Kommune og Give Kirke for at sikre, at det er de mest pressede familier, der får. Der er ansøgningsfrist 2. december.
Annonce

Give: Julen er hjerternes fest og mange håber, at det får overskudsramte familier til at give af et godt hjerte til de, der ikke har så gode forhold.

Behovet for julehjælp er stort, men der er mulighed for at søge julehjælp. Igen i år er den lokale afdeling af Røde Kors gået sammen med Give Kirke og Vejle Kommune for at sikre, at julehjælpen uddeles til familier med størst behov.

Røde Kors uddeler julehjælp til 50 familier. Julepakken består af et gavekort på 800 kroner, der primært er beregnet til julemaden. Det beløb sørger landsorganisationen for.

Den lokale afdeling topper op med et gavekort på 200 kroner pr. barn og så lægger to lokale butikker 30 kroner oven i. Det er "Sportigan" og "Bog og Papir - Legekæden".

Skemaerne til ansøgning om julehjælp kan fra den kommende uge hentes på kirkekontoret og i de to Røde Kors butikker i Østergade og Møllevej. I udfyldt stand skal ansøgningen afleveres enten i "postkassen" i foyeren i Røde Kors møbelbutik på Møllevej senest 2. december.

Også kirken er aktiv med julehjælp. Her vil alle de beløb, der lægges i kirkebøsserne i løbet af december, gå til julehjælp.

Opfordringen til at lægge en skærv i kirkebøsserne rettes både til kirkegængerne og til de mennesker, der kommer i kirkerne for at overvære de gratis julekoncerter. De finder sted i både Give og Farre kirker.

- Vi sætter stor pris på ethvert bidrag, for julehjælpen falder på et tørt sted for dem, der får den tildelt, siger Mette Vestergaard Nissen.

Annonce
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce