Annonce
Fredericia

Drøm gik i opfyldelse: Rørt Brian tog imod i Kanalbyen

Brian Nuppnau havde blandt andet til formål at dagen på havnen skulle give chance for at mødes med andre handicappede. Det lykkedes og der skal arbejdes videre vvar formand for Dansk Handicapforbund Lillebælt Gitte Reckendorff Nielsen og Brian Nuppnau enige om. Foto: Nana Hanghøj
Seniorbrandfolk, Responce-reddere, marinehjemmeværnsfrivillige, vandsportsfolk og en stribe andre var med til at sikre, at Brian Nuppnaus drøm om en havnedag for alle i Kanalbyen blev en realitet.

Fredericia: Brian Nuppnau havde en følelsesladet søndag i Kanalbyen. Han havde sat sig i spidsen for at arrangere en havnedag for alle i Kanalbyen, og projektet lykkedes til fulde.

- Jeg er simpelthen så rørt over alle dem, der har været med til at gøre dagen mulig, sagde Brian Nuppnau, som selv har siddet i kørestol i seks år efter en arbejdsulykke.

Han satte sig i vinter for at skabe en aktivitetsdag i Kanalbyen, hvor der skulle være plads til alle.

- Og det er fantastisk at det er lykkedes, og nu skal jeg bare lige have samlet tankerne og evalueret på dagen. Jeg skal finde ud af, hvordan vi kommer videre, siger Brian Nuppnau, som allerede nu håber, at aktivitetsdagen kan udvides til en aktivitetsweekend næste år.

Annonce
Jeg er rørt over alle dem, der har været med til at gøre det her muligt. Nu skal jeg lige hjem og evaluere det hele.

Brian Nuppnau - idemand bag Havnen for alle

Tårer i øjnene

En af dagens højdepunkter for Brian Nuppnau var at opleve de deltagere, som fik mulighed for at sejle en tur i kanalerne i sit-up-kajakker.

- Da de sejlede ud, så måtte jeg simpelthen knibe en tåre, sagde Brian Nuppnau.

Blandt dem der fik en tur på vandet var 15-årige Maja fra Middelfart, som var taget til Fredericia for at teste kajak. Firmaet Aquawellnes havde stillet lift til rådighed, som var blevet monteret på flydebroen i Frederiks Kanal.

- Det var fedt, siger Maja efter turen i kajakken, som inspirerer til at familien måske selv anskaffer en tilsvarende.

Brian Nuppnau har foreslået, at der bliver etableret et liftsystem, som kan gøre det muligt for handicappede at komme til at bade eller bruge søaktiviteter, og det er en af de ting, han fortsat vil have fokus på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce