Annonce
Fredericia

Røvede kiosk iført mundbind: Truede ekspedient med 25 cm lang kniv

Onsdag aften blev kiosken i Jyllandsgade, Provianten, udsat for væbnet røveri. En mand, iført blandt andet et mundbind, røvede sig til et kontantbeløb med en lang kniv. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe

Fredericia: En mand, der både talte dansk og var lys i huden, havde onsdag aften klokken 21.36 held med at røve sig til et kontantbeløb fra kiosken Provianten i Jyllandsgade.

Det oplyser Nicolaj Rasmussen, fungerende politikommissær ved Sydøstjyllands Politi.

Røveren kom ind i kiosken og truede ekspedienten med en omkring 25 centimeter lang kniv. Ifølge politiet lavede røveren ”stiklignende bevægelser”.

Efterfølgende løb tyven ad Jyllandsgade, svingede til venstre ad Bjergegade og forsvandt i nordlig retning.

Der er videoovervågning på stedet, og politiet nu i gang med efterforskningen.

Røveren beskrives som en danskudseende mand, 180-190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført sorte solbriller, mørkeblå hættetrøje, grå arbejdshandsker og sorte bukser med hvide striber ned ad lårene. Han var derudover iført sorte Nike-sko med hvidt bånd.

Manden havde ligeledes iført sig et blåt mundbind.

Har du oplysninger i sagen, vil politiet gerne høre fra dig på telefon 1-1-4.

Der var et lignende røveri i starten af september, hvor købmanden Hoki i Kongensgade blev udsat for røveri af en mand, iført et mundbind. Også her blev ekspedienten truet med kniv. Hvorvidt der er sammenhæng mellem de to røverier, er endnu uvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce