Annonce
Debat

Radikal spidskandidat i debatindlæg: Vi ser nogle træthedstegn på rådhuset

Elisabeth Tejlmand er spidskandidat for Radikale Venstre i Middelfart. Arkivfoto: Michael Bager

Lokaldebat: Hvad gør du, når du står overfor et problem? Arbejder du hårdere, på samme måde som du altid har gjort? Eller søger du ny viden og perspektiv for så at justere på den måde, hvorpå du bruger din tid?

Efter mere end tre år med et byråd, hvor ét parti har flertal, mener vi i Radikale Venstre, det er tiden at kiggee på, om Byrådet er stærkt nok til at bringe borgere og virksomheder i hele området godt videre de næste fire år.

Har vi den brede repræsentation, der skal til for reelt at skabe fredelig sameksistens og fælles løsninger? Får kommunens chefer tilstrækkelig med dybde i med- og modspillet fra de folkevalgte byrådsmedlemmer?


Kommunens topfolk kalder Middelfart centrum for en vækstdriver, selvom motorvejen og broerne er de åbenlyse komponenter, der bærer hele vores områdes udvikling.

Elisabeth Tejlmand (RV), spidskandidat


I Radikale Venstre ser vi nogle træthedstegn på rådhuset.

Vi er ikke rigtig lykkedes med at blive Danmarks førende klimakommune, vel?

Kommunens topfolk kalder Middelfart centrum for en vækstdriver, selvom motorvejen og broerne er de åbenlyse komponenter, der bærer hele vores områdes udvikling. Fra Ejby over Nørre Aaby til Middelfart.

I denne periode er der sat en række gode initiativer i gang med frikommuneforsøget i ældreplejen som det seneste fine eksempel. Jeg kan være bekymret for, at vi ikke får høstet fuldt udbytte i hele kommunen af de mange tiltag.

Måske skal vi til at forstå vækst som andet end flere penge og hurtigere, mere intensiv produktion. Måske kommer væksten også, der hvor folk får vished for, at imorgen ligner igår?

I Radikale Venstre spørger vi: Hvad skal vi værne om? Og hvad skal vi udvikle? Begge perspektiver er lige værdige.

Vi skal insistere på et inddragende, åbent byråd, der lægger mange beslutninger ud til borgersamlinger. Det betyder ikke, at politikere skal fratages deres beslutningsret. Det betyder, at de skal sørge for, at beslutningerne hviler på mange menneskers perspektiver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Formodet serietyv på spil hos lokale arbejdspladser: Virksomhed fik besøg i frokostpausen

Kolding

Truende ægtemand videofilmer hustruens hjemmehjælpere: Nu nægter de at komme i hjemmet

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Annonce