Annonce
Fredericia

Raffinaderiet giver 25.000 kroner til coronahjælp: Bliver til gavekort

Shell giver 25.000 kr. til særlig ordning med gavekort for at kickstarte omsætning efter corona. Arkivfoto: Angelina Owino
Annonce

Fredericia: Shell Raffinaderiet støtter nu også kampagnen, så spisesteder og butikker igen kan få gang i kasseroller og kasseapparater efter måneder med nedlukning.

Den store arbejdsplads i nordbyen donerer 25.000 kroner til de tidsbegrænsede gavekort, Business Fredericia administrerer. Organisationen deler donationerne op i mindre bidder, som man kan vinde og bruge lokalt senest 31. juli.

Tidligere har virksomhederne T. Hansen, Monjasa og Randal Beton bidraget med henholdsvis 100.000, 100.000 og 25.000 kroner.

- Corona har ramt hårdt ned midt iblandt os alle. Shell Raffinaderiet har i mere end 50 år været en del af byen og har altid haft et fantastisk godt samarbejde med både det lokale erhvervsliv og byen som sådan, udtaler pressechef i Shell i Danmark, Torben Sørensen:

- Vi har fået undersøgt betydningen, og der skabes lokalt i Fredericia mere end 950 arbejdspladser hos underleverandører til os. Men lige nu er der brug for en ekstraordinær opbakning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce