Annonce
Erhverv

Randal Beton giver penge til butikslivet: Donerer 25.000 kroner, som skal sætte gang i handlen

Randal Beton har doneret 25.000 kroner, som skal omdannes til vouchers til brug i Fredericias handelsliv. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Ejer af Randal Beton Jan Riisager vil gerne hjælpe med at sætte gang i forbruget.
Annonce

Fredericia: I øjeblikket kører der en konkurrence i både Fredericia Avisen og Elbobladet, hvor fredericianerne kan vinde vouchers - såkaldte værdikuponer - som kan bruges til indkøb i de lokale forretninger.

Pengene herfra stammer fra donationer fra T. Hansen og Monjasa. Men nu er der endnu flere penge på vej til at øge borgernes indkøbslyst. Indehaver af Randal Beton Jan Riisager har givet 25.000 kroner, som skal bruges til at øge fredericianernes købelyst.

- Jeg vil forsøge at skabe mere opmærksomhed på at åbne byen. Mange virksomheder som frisører, caféer og detailhandlen har haft mindre at lave her i corona-tiden, så derfor synes jeg, det vil være en god idé at støtte dem, fortæller Jan Riisager og fortsætter:

- Min bevæggrund er, at mange af indehaverne i byens forretninger har jeg spillet fodbold med, siden jeg var seks år, og jeg forsøger selv at bruge lokal arbejdskraft både i form af de håndværkere, der kommer her og mine ansatte, som bor her i Fredericia, forklarer han.

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) skrev for nylig ud til erhvervslivet med en opfordring til, om nogen havde lyst til at donere penge til at sætte gang i omsætningen i byens butikker og restauranter. Det havde ejer af Randal Beton Jan Riisager (i midten), som donerer 25.000 kroner. Pengene skal distribueres via Business Fredericia, hvor Kristian Bendix Drejer er erhvervsdirektør (til højre). Foto: Dorte Brandsen
Annonce

Borgmester: By med fællesskab

For nylig opfordrede borgmester Jacob Bjerregaard (S) kommunens erhvervsliv til at bakke op om at skabe omsætning i byen ved at give donationer til værdikuponer. Det var det, Jan Riisager responderede på.

- Vi er meget glade for den support. Det er de elementer af samfundssind, der gør, vi kommer igennem det her. Det vidner om en by med fællesskab, erklærer borgmesteren.

Business Fredericia står for den praktiske del af opgaven med at finde anvendelse for donationerne og sætte det i værk. Hvordan pengene fra Randal Beton kommer i omløb, er endnu ikke helt på plads, oplyser erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, men det bliver også i form af værdikuponer til brug i byens forretninger inden for kort tid.

- Her har vi en mindre virksomhed, som går ud og viser ansvar for byen - det er utrolig flot, konstaterer erhvervsdirektøren.

Randal Beton har ikke selv været ramt af nedgang i omsætningen under coronakrisen. Tværtimod.

- Det er helt vildt, hvor travlt vi har, fortæller Jan Riisager, som har 15 ansatte i virksomheden, der hører hjemme på Egeskovvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Åbenhed i byrådet? Uenige politikere fandt hinanden på ét punkt

Fredericia

Den engelske coronavariant er i Fredericia: Nye skærpede retningslinjer betyder, at nære kontakter skal i selvisolation i 14 dage

Erhverv

En god showcase i en svær tid: Samarbejde har fået flere akademikere i job

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Vi bør kunne lukke lidt op om 14 dage

Fredericia

Fra stilhed til flere dages kø: Pludselig er der pres på det lokale corona-testcenter

Fredericia For abonnenter

Mr. BMX gik ned med flaget og næsten fallit: Men nu kan Johnny Lassen hejse det igen

Annonce