Annonce
Fredericia

Red Barnet har brug for indsamlere i Fredericia

Red Barnet samler ind til at hjælpe de børn, der er hårdt ramt af pandemien. Foto: Lei Tapang/Red Barnet.
Annonce

Fredericia: Coronakrisen risikerer at koste 6.000 børn livet hver dag. Søndag den 6. september samler Red Barnet ind til de sårbare børn, hvis fremtid er blevet sat på spil af den globale sundhedskrise, men der mangler indsamlere i Fredericia, Middelfart, Vejle og Kolding.

Pengene fra landsindsamlingen går til Red Barnets arbejde. Ude i verden er det blandt andet til medicin, mad og skolegang til udsatte børn i krigsramte og fattige lande og til nødhjælp til børn i lande som for eksempel Libanon, hvor corona lige nu kun er én ud af flere katastrofer. Herhjemme i Danmark bruges pengene blandt andet på aktiviteter for børn, der er uden for fællesskabet. Indsamlingen bliver kontantløs.

For at begrænse risikoen for smittespredning er årets landsindsamling kontantløs. Det betyder, at årets indsamlere kun skal tage imod donationer via MobilePay og sms.

Donationerne sendes direkte til Red Barnet, så efter endt rute kan indsamlerne spare turen forbi det lokale afleveringssted og tage direkte hjem. Du kan tilmelde dig på: tilmeld.redbarnet.dk/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

INFO

Pressenævnet kritiserer Fredericia Dagblad

Erhverv

Corona aflyser mesterskab i håndværk i MesseC - både arrangører og messedirektør ærgrer sig

Fredericia For abonnenter

Derfor prioriteres coronatests på Fredericia Gymnasium: Regionen forventer at finde flere smittede

Fredericia

Test på samlebånd - 800 elever og personale på gymnasiet igennem coronatest

Annonce