Annonce
112

Redningsaktion ved Trelde Næs endte i Juelsminde: Mand på båd fik et ildebefindende

Fredericia: 12.23 fik TrekantBrand en melding, der fik dem til et rykke ud til Trelde Næs.

En mand ombord på en båd ud for netop Trelde Næs havde fået et ildebefindende.

- Der bliver vi kaldt ud og får vores SIF-redningsbåd i vandet, siger Per Møller Jensen fra TrekantBrand.

Indsatslederen fortæller yderligere, at redningsmandskabet på vandet fik manden over på deres egen båd.

Efterfølgende viste det sig, at mandens hustru utilsigtet var drevet op omkring Juelsminde. Redningsmandskabet endte derfor med at sejle til Juelsminde, hvorfra manden, der havde et ildebefindende, blev hentet af en ambulance. Derefter sejlede mandskabet tilbage ud på vandet for at få sejlet den anden båd sikkert i havn.

Umiddelbart inden var TrekantBrand klokken 11.49 rykket ud til en mindre brand på Venusvej. Her var der gået ild i motoren på en af kommunens fejemaskiner. Flammerne blev dog hurtigt slukket, oplyser Per Møller Jensen.

Annonce
Foto: LocalEyes
Foto: LocalEyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

112 For abonnenter

Mænd fægtede med lange knive under røveri: På blot fire minutter røvede de brugs

Annonce