Annonce
112

Redningsaktion ved Trelde Næs endte i Juelsminde: Mand på båd fik et ildebefindende

Fredericia: 12.23 fik TrekantBrand en melding, der fik dem til et rykke ud til Trelde Næs.

En mand ombord på en båd ud for netop Trelde Næs havde fået et ildebefindende.

- Der bliver vi kaldt ud og får vores SIF-redningsbåd i vandet, siger Per Møller Jensen fra TrekantBrand.

Indsatslederen fortæller yderligere, at redningsmandskabet på vandet fik manden over på deres egen båd.

Efterfølgende viste det sig, at mandens hustru utilsigtet var drevet op omkring Juelsminde. Redningsmandskabet endte derfor med at sejle til Juelsminde, hvorfra manden, der havde et ildebefindende, blev hentet af en ambulance. Derefter sejlede mandskabet tilbage ud på vandet for at få sejlet den anden båd sikkert i havn.

Umiddelbart inden var TrekantBrand klokken 11.49 rykket ud til en mindre brand på Venusvej. Her var der gået ild i motoren på en af kommunens fejemaskiner. Flammerne blev dog hurtigt slukket, oplyser Per Møller Jensen.

Annonce
Foto: LocalEyes
Foto: LocalEyes
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvorfor blander DF sig egentligt i regionernes og kommunernes anliggender?

Læserbrev: Dansk Folkeparti mener, at muligheden for betalt orlov til byråds- og regionsrådsmedlemmer skal forbydes. Det er en dobbelt standard, som DF spiller ud med. Det er det, fordi at en DF'er, der er medlem af Folketinget og samtidig er byrådsmedlem, modtager 24 månedslønninger på et år. Komisk. Hvorfor blander DF sig egentligt i regionernes og kommunernes anliggender? Kompetente formænd for regionsrådene og ansvarsbevidste borgmestre må være de bedste til at stramme tøjlerne, hvis orlov er et problem. Sagen er i virkeligheden den, at DF burde kigge på sig selv. Det er udpræget, at DF's folketingsmedlemmer også er valgt til et byråd - også kaldet et dobbeltmandat. For et folketingsmedlem er arbejdspresset på tinge noget, der let sniger sig op på en arbejdsuge med 60 timers arbejde. De betales godt for ulejligheden og trækker samtidig en række frynsegoder. Men når DF-folketingsmedlemmet også er byrådsmedlem, opstår den komiske situation. Der trækkes med store smil løn fra Folketinget samtidig med, at folketingsmedlemmet trækker løn og vederlag fra den kommune, hvor vedkommende sidder i byrådet. At være medlem af et byråd betyder tilstedeværelse i lokalsamfundet ugen igennem, hvad enten det er udvalgsmøder, invitation fra borgere eller interesseorganisationer m.v. Der kræves en arbejdsindsats fra et byrådsmedlem. Når folketingsmedlemmet så samtidig er f.eks. formand for et kommunalt udvalg, viceborgmester m.m., ringer kasseapparatet, og der aflønnes med flere hundredetusinde om året. Det er komisk, at medlemmer af Folketinget normalt kun er til rådighed i kommunen på mandage. Det skal ses i sammenhæng med, at de betales for hele ugen, men maksimalt er tilstede 20 pct. af tiden.

Annonce