Annonce
Navne

Regionen henter ny direktør i Vejle: Slut med at forsyne de ældre med varme hænder

Anne Mette Vind, direktør på Social og Sundhedsskolen. Foto: Mette Mørk
Den tidligere direktør for social- og sundhedsskolen i Vejle, Fredericia og Horsens har fået nyt job. Nu skal hun lede psykiatrien i Region Syddanmark.

Nyt job: Region Syddanmark har ansat en ny sygeplejefaglig direktør i psykiatrien. Det er Anne Mette Vind, som hidtil har været direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens. Hun tiltræder 1. marts 2022.

Den 44-årige Anne Mette Vind afløser Ole Ryttov, der har været sygeplejefaglig direktør i psykiatrien siden 2008. Han stoppede 1. november sidste år efter eget ønske.

Anne Mette Vind har en specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje og en master i offentlig ledelse og har siden 2019 været direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens.

Annonce

Før det har hun arbejdet i psykiatrien i 12 år og været uddannelseschef på en anden SOSU-skole i fem år.

Regionsdirektør Jane Kraglund ser frem til Anne Mette Vinds tiltrædelse 1. marts.

- Med Anne Mette Vind får vi en direktør med psykiatrifaglig baggrund og adskillige års ledelseserfaring på psykiatrisygehus og inden for social- og sundhedsuddannelse. Anne Mette har arbejdet strategisk med både rekruttering og fastholdelse og haft et tæt samarbejde med kommuner og region i den tid, hun har arbejdet med uddannelse. Alt dette giver en stærk profil til direktørposten, og jeg er rigtig glad for, at Anne Mette har sagt ja til at fortsætte det gode arbejde i psykiatrien efter Ole Ryttov, siger Jane Kraglund i en pressemeddelelsen.

- Jeg brænder for den psykiatriske sygepleje

I stillingen som ny sygeplejefaglig direktør kommer Anne Mette Vind til at arbejde tæt sammen med lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen og administrerende sygehusdirektør Charlotte Rosenkrantz Josefsen.

Anne Mette Vind fortæller i samme pressemeddelelse, at hun glæder sig til at møde både sine nye medarbejdere og ledelseskolleger.

- Jeg har søgt jobbet som sygeplejefaglig direktør i Region Syddanmark, da jeg ser psykiatrisygehuset som et utroligt spændende sted, der er ambitiøst på patienternes vegne, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg brænder for den psykiatriske sygepleje, som jeg gerne vil være med til at udvikle.

Blå bog

  • Anne Mette Vind har en specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje og en master i offentlig ledelse fra SDU suppleret med pædagogisk ledelse i praksis fra Aalborg Universitet. 
  • Hun kommer fra en stilling som direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens, som hun tiltrådte i 2019.
  •  Inden da har hun været ansat som uddannelseschef for Social & Sundhedsskolen Herning (2014-2019), og før det har hun været afdelingssygeplejerske på Afd. P1 i Holstebro og på en ambulant psykoseenhed i Regionspsykiatrien Vest (2004-2014) samt sygeplejerske i Regionspsykiatrien Vest (2002-2004).

- Jeg vil blandt andet have et strategisk fokus på rekruttering, fastholdelse af medarbejdere og kompetenceudvikling, da det er en forudsætning for høj kvalitet i patientbehandlingen.

Annonce

Et godt tidspunkt lige nu

- Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til psykiatrien og synes, det lige nu er et godt tidspunkt, hvor vi skal sætte handling bag ordene på den kommende 10-årsplan, som Sundhedsstyrelsen netop har offentliggjort sit faglige oplæg til, tilføjer hun.

Anne Mette Vind bor på et nedlagt landbrug i Kibæk sydvest for Herning sammen med mand og fire børn. Selvforsyning er i fokus, og en stor køkkenhave og et fårehold bidrager til både spisekammer og lune trøjer. Ellers nyder familien også sommerhuset ved Vesterhavet og storbyferier.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Her er Fredericias nye Lidl: Så stor og grøn bliver butikken

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Cyklister får ingen hjælp fra ministeren: De må leve med at overtage bilisternes vigepligt

Fredericia For abonnenter

Nye og garvede byrødder får grundig intro efter sidste års turbulens: - Stor fejl, at det blev aflyst sidst

Kolding

Se video: Hvalen i Kolding Fjord er med 99 procents sikkerhed død

Fredericia

Jan er muligvis verdens største nørd: Planlægger at åbne museum med sin samling

Regeringen bekræfter: Vil fjerne næsten alle restriktioner

Fredericia

Ny tankstation åbner inden for et par uger: Vaskehal kommer til på sigt

Stefan rev rødderne op og kastede sig ind i 'udskældt' branche: - Jeg har ikke et sekund fortrudt

Fredericia

Udsigt til en Lidl mere i Fredericia: Så meget snupper ny stor butik fra de andre

Hanne blev overfuset af chefen og fik hjertesvigt: - Det er et grufuldt eksempel på et ødelæggende psykisk arbejdsmiljø

Fredericia HK

FHK gik fra to kampe til nul - nu skal klubben alligevel spille træningskamp

Erhverv For abonnenter

69-årige Mogens kører 70.000 kilometer om året med rensetøj: - Jeg syntes, at jeg var lidt for frisk til ikke at lave noget

Erhverv

Før var her gnister i luften: Snart møder et kønnere syn trafikanter langs Holstensvej

Annonce