Annonce
Rejser

Rejseforsikring: Pas på en ny fælde i Storbritannien

Foto: Colourbox
Annonce

En del forsikringskunder ser lige nu en mulighed for at spare penge ved at droppe rejseforsikringen, når de alligevel ikke kan rejse, fortæller If Skadeforsikring i en pressemeddelelse.

Det er der i og for sig ikke noget galt i - blot skal man så huske at få den gentegnet, inden man næste gang skal på ferie i udlandet. If oplyser, at selskabet i foråret 2020 valgte helt at lukke for salget af årsrejseforsikring med Europa- og verdensdækning. Nu er der dog genåbnet for salg af årsrejseforsikring med Europa-dækning.

Birgitte Ringbæk, kommunikationschef i If, henleder opmærksomheden på en fælde, som mange let kan falde i: Storbritannien er ude af EU, og dermed dækker det blå EU-sygesikringsbevis ikke længere på rejser dertil. Det betyder, at alle udgifter til for eksempel læge, hospitalsindlæggelse, behandling og hjemtransport er for egen regning - udgifter, som dog kan elimineres, hvis man har tegnet en rejseforsikring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny daginstitution skaber debat: Placering i Madsby er langtfra sikker, fastslår DF

Fredericia

Podernes ilddåb begyndte roligt: - Det eneste, vi ikke er lært op i, er, hvad vi skal lave, når der ikke er nogen, vi kan teste

Annonce