Annonce
Fredericia

Rejsegilde på Kongens Punkt: Boliger langtfra revet væk

Intet rejsegilde uden pølser og drikkelse. I vore dage er pølserne ikke røde, og flaskerne er ikke grønne. Foto: Steen Højgaard
Alt skal nok blive udlejet og solgt. Sådan var meldingen fra bygherre, ejendomsmægler og Boligkontoret Fredericia, da der onsdag var rejsegilde i Kongens Punkt
Annonce

Fredericia: Alle 28 seniorboliger i bebyggelsen Kongens Punkt i Kanalbyen er udlejet, men der er 10 leje-lejligheder, som endnu ikke er udlejet. Og hvad angår ejerboliger i Kongens Punkt, har Danbolig 29 lejligheder, som ikke er solgt.

Der var rejsegilde på byggeriet onsdag middag, og da var kommende beboere også inviteret.

Med andre ord er byggeriet langt fra færdigt, og på den baggrund er både sælger af ejerlejligheder og udlejer fortrøstningsfulde, for begge fortæller, at interessen altid stiger, når man bedre kan forestille sig de færdige boliger.

Som adm. direktør Jens Winther fra bygherren STB BYG A/S sagde fra talerstolen:

- Jeg er sikker på, at det bliver attraktivt at bo i Kongens Punkt, så lejlighederne kan udlejes og sælges.

Og ejendomsmægler Rasmus Rüsz fra Danbolig i Fredericia gør opmærksom på, at Danbolig holder åbent hus på stedet hver lørdag klokken 12.15-13.30, men at det kun gælder for ejerlejligheder.

Størrelsen på dem er 82 til 160 kvadratmeter, og priserne begynder ved lidt under 1,9 million.

Hvis man vil leje, skal man henvende sig til Boligkontoret Fredericia, der som nævnt har 10 lejligheder, der ikke er skrevet kontrakt på.

Det er lejligheder på 115 kvadratmeter til en leje på 9100 kroner plus forbrug.

Her kan du læse mere om Kongens Punkt

Annonce

Samvær og udsigt

Kongens Punkt indeholder 28 seniorboliger, 13 andre leje-lejligheder samt 31 ejerlejligheder, og Lis Gregersen, der er formand for den anden bygherre, Boligkontoret Fredericia, sagde fra talerstolen:

- Byggeriet lægger op til samvær i tagterrasser og andre steder i bebyggelsen med udsigt til vand og by. Byggeriet forener forskellige boligformer, og der er lagt op til stor diversitet.

Jens Winther fra STB BYG i Vejle betegnede i sin tale rammerne som fantastiske.

- Der bliver en stor gårdhave og stort lysindfald til parkeringskælderen, så den også bliver et trygt sted. Kælderen bliver ikke skummel at parkere i, og der er elevator. Kongens Punkt har nærhed til by, strand, sundhedshus, krydstogtskibe og kastellet. Det bliver alletiders.

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) så i sin tale også lidt tilbage.

- Da Frederik III var konge, var der også planer om at grave kanaler her i området og sågar planer om at gøre Fredericia til hovedstad. Kanalen er nu etableret i form af Frederiks Kanal, konstaterede han.

Borgmesteren nævnte også seniorboligerne i Kongens Punkt.

- Fællesskab i seniorboliger er fremtiden. Dem tror jeg rigtig meget på. Kongens Punkt-byggeriet indeholder det, vi i Fredericia Kommune gerne vil satse på. Og det er at skabe et bredt tilbud til borgere, der vil bo på forskellige måder og sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

FC Fredericia

Målhelten Holvad: Det her kunne sagtens blive min bedste sæson

Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

FC Fredericia

FC Fredericia kæmpede sig til en gylden sejr over storklubben Silkeborg

Annonce