Annonce
Fredericia

Forpagtere har sagt stop: Begrundelsen er sygdom, og udlejeren håber på fortsat café og vinbutik

Sådan ser den nu lukkede café og vinbutik i Taulov ud. Ejeren satser på igen at få lignende aktivitet i bygningen,og han ejer også inventar. Privatfoto
Udlejer, der også ejer inventar, håber på at finde ny forpagter af café og vinbutik i Taulov, hvor han i forvejen ejer Trekantens Tømrer & Bygningssnedker samt en blomsterbutik.

Taulov: Snedkermester Anders Lind ejer både bygningen og en del inventar i det, der var Vin & Vin Taulov samt Café & Enoteca La Tarrazza indtil fredag.

Og han satser på, at lukningen af caféen og butikken i lokalerne på Tingvejen 21B i Taulov kun bliver midlertidig.

- Det kom som et lyn fra en klar himmel, at Jeanette og Torben har trukket sig med dags varsel. Jeg vil gerne i et eller andet omfang have caféen og vinbutikken til at fortsætte, siger Anders Lind, der ejer Trekantens Tømrer & Bygningssnedker i Taulov.

En facebook-side med navnet "Vin & Vin Taulov - Reetablering af forretningen" er ved at blive oprettet.

- Vi vil gerne i kontakt med personer, som er interesseret i at drive stedet videre. Vi søger med andre ord en forpagter, og det skal Facebook-siden være med til at finde. Dér vil vi løbende holde interesserede opdateret, siger snedkermester Anders Lind.

Han fortæller, at der for cirka to måneder siden blev lavet en handlingsplan og rekonstruktion i samarbejde med Jeanette og Torben Alenbæk i forsøg på at redde forretningen, så parret kunne fortsætte på stedet.

- Men pludselig trak parret sig, kunne man læse på deres Facebook-profil. Det kom som sagt som et lyn fra en klar himmel. Begrundelsen er sygdom hos Torben, fortæller Anders Lind, der også for få år siden købte en blomsterbutik i samme bygning for, at den ikke skulle lukke.

Jeanette og Torben Alenbæk bor i Taulov.

Annonce
Snedkermester Anders Lind ejer bygningen, hvor Café & Enoteca La Terrazza i Taulov var åben indtil fredag. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

112 For abonnenter

Mænd fægtede med lange knive under røveri: På blot fire minutter røvede de brugs

Annonce