Annonce
Fredericia

Forpagtere har sagt stop: Begrundelsen er sygdom, og udlejeren håber på fortsat café og vinbutik

Sådan ser den nu lukkede café og vinbutik i Taulov ud. Ejeren satser på igen at få lignende aktivitet i bygningen,og han ejer også inventar. Privatfoto
Udlejer, der også ejer inventar, håber på at finde ny forpagter af café og vinbutik i Taulov, hvor han i forvejen ejer Trekantens Tømrer & Bygningssnedker samt en blomsterbutik.
Annonce

Taulov: Snedkermester Anders Lind ejer både bygningen og en del inventar i det, der var Vin & Vin Taulov samt Café & Enoteca La Tarrazza indtil fredag.

Og han satser på, at lukningen af caféen og butikken i lokalerne på Tingvejen 21B i Taulov kun bliver midlertidig.

- Det kom som et lyn fra en klar himmel, at Jeanette og Torben har trukket sig med dags varsel. Jeg vil gerne i et eller andet omfang have caféen og vinbutikken til at fortsætte, siger Anders Lind, der ejer Trekantens Tømrer & Bygningssnedker i Taulov.

En facebook-side med navnet "Vin & Vin Taulov - Reetablering af forretningen" er ved at blive oprettet.

- Vi vil gerne i kontakt med personer, som er interesseret i at drive stedet videre. Vi søger med andre ord en forpagter, og det skal Facebook-siden være med til at finde. Dér vil vi løbende holde interesserede opdateret, siger snedkermester Anders Lind.

Han fortæller, at der for cirka to måneder siden blev lavet en handlingsplan og rekonstruktion i samarbejde med Jeanette og Torben Alenbæk i forsøg på at redde forretningen, så parret kunne fortsætte på stedet.

- Men pludselig trak parret sig, kunne man læse på deres Facebook-profil. Det kom som sagt som et lyn fra en klar himmel. Begrundelsen er sygdom hos Torben, fortæller Anders Lind, der også for få år siden købte en blomsterbutik i samme bygning for, at den ikke skulle lukke.

Jeanette og Torben Alenbæk bor i Taulov.

Snedkermester Anders Lind ejer bygningen, hvor Café & Enoteca La Terrazza i Taulov var åben indtil fredag. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter badeulykke på Østerstrand: Badegæster siger ja tak til mere skiltning

Fredericia

Sikkerhed ved Østerstrand: Forbud mod hovedspring skærpes

Annonce