Annonce
Navne

Rekrutteringsfirma i Horsens og Aarhus har fået to nye medejere

Marlie Hede. Pressefoto

Horsens: Marlie Hede, 46 år, og Steen Ejlertsen, 51 år, er blevet medejere af rekrutteringsvirksomheden HumanTrust A/S, der har kontor i Horsens og Aarhus.

Marlie Hede har siden august 2017 arbejdet i firmaet som headhunter, og det fortsætter hun med, men hun skal nu deltage yderligere i den strategiske udvikling af virksomheden.

Tidligere har hun arbejdet som selvstændig indenfor ledelsesrådgivning og personlig udvikling, og hun har haft forskellige stillinger i modebranchen, bl.a. som adm direktør hos BTX Group.

Det har givet hende stærke kompetencer indenfor forretningsudvikling og HR samt et stærkt kendskab til fashion- og livsstilsbranchen, skriver HumanTrust A/S i en pressemeddelelse.

Steen Ejlertsen har siden marts 2018 været ansat som headhunter i firmaet, og også han fortsætter i det virke, men har nu øget ansvar for forretningsudviklingen.

Han har tidligere arbejdet både nationalt og internationalt hos bl.a. Lego og Ole Nonbye A/S, hvilket har givet ham stor ledelses- og forretningsmæssig erfaring samt stærke kompetencer indenfor kommerciel udvikling af organisationer og personale, oplyser HumanTrust A/S.

Annonce
Steen Ejlertsen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce