Annonce
Fredericia

Reno Larsen støtter Stafet for Livet på sin egen måde

Lysceremonien lørdag aften ved Stafet for Livet betyder noget ganske særlige for dem, der har mistet. Arkivfoto: Mads Hansen
Lørdag skydes Danmarks hyggeligste stafet i gang på sportspladsen ved Bygaden i Erritsø.

Fredericia: Reno Larsen mistede i efteråret 2017 sin hustru Anette efter 13 års kamp mod kræften. Parret var i flere år en del af holdet Team Holm-Larsen til Stafet for Livet i Erritsø.

Han stod tilbage med et stort savn og tomrum i livet. Men også med skuffer og skabe fyldt med ting, som ikke mere blev brugt.

Reno Larsens kone kunne godt lide ordentlighed, og derfor syntes han, at hendes tøj, sko og andre ejendele skulle gives videre på en ordentlig måde. Det blev hustruens søster, der kom med ideen. Nemlig at sælge Anettes gode ting og give pengene videre til Stafet for Livet. Det gjorde han så til Stafet for Livet i 2018. Og i år fortsætter han ud fra devisen, at der altid er noget, man ikke bruger mere, og som må kunne omsættes til penge.

Reno Larsen er i det hele taget iderig, når det handler om at samle penge til kampen mod kræften. Team Holm-Larsen har et telt, som deltagerne samles i under stafetten. Det er flere gange blevet lånt ud, og "lejeindtægten" bliver også givet videre til Stafet for Livet.

Også i år er hele Team Holm-Larsen på plads fra lørdag morgen til søndag morgen på sportspladsen ved Erritsø Fællesskole, afdeling Bygaden. De nyder stafet-døgnet med sammenhold, glæde og håb, men også døgnets særlige lysceremoni lørdag aften kl. 22, hvor man mindes dem, som man har mistet. Stafetholdet har da også undertitlen: Vi har mistet, men minderne lever for evigt.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Annonce