Annonce
Debat

Replik: Det er en sammenhæng helt ude af proportioner

Bente Gertz. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: I lørdagens udgave af Fredericia Dagblad (9. januar, red.) har Ove Nygaard et læserbrev, hvor han sammenkæder manglende kommunal ledelse med et manglende vaccinationscenter i kommunen.

Det er en sammenhæng helt ude af proportioner.

Jeg er ikke enig med ham i, at kommunen ikke har nogen ledelse. Det har den i højeste grad både politisk og administrativt.

Sundhedsstyrelsen har besluttet, at der i starten skal oprettes regionale vaccinationscentre i en central struktur, for at der kan være få distributionsled og stor robusthed.

Centrene skal oprettes ud fra geografi og logistik. Meningen er, at antallet af vaccinationscentre skal udvides i takt med, at flere og flere skal vaccineres.

I Region Syddanmark er der planlagt otte vaccinationscentre. Vi har 22 kommuner.


Hvis Ove Nygaard har ret i sin påstand, så vil det betyde, at der er 14 kommuner, der ikke har nogen ledelse hverken politisk eller administrativt. Det er noget af et postulat!

Bente Gertz


Hvis Ove Nygaard har ret i sin påstand, så vil det betyde, at der er 14 kommuner, der ikke har nogen ledelse hverken politisk eller administrativt. Det er noget af et postulat!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Fredericia

Privatskoler har succes med virtuel kontakt til de små: - Vi har fokus på det sociale

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce