Annonce
Debat

Replik i debat om hellested for byens udsatte: Brugerne har været seriøse og positive hele vejen igennem i processen

John Nyborg. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Debatten om flytningen af hellestedet for byens udsatte løber lidt af sporet ved Venstres byrådskandidat Niels Martin Vinds indlæg, hvor brugerne kaldes utaknemlige (læserbrev 23. oktober, red.)

Lad mig slå fast, at brugerne er blevet behørigt inddraget i processen i placeringen, og at de har været seriøse og positive hele vejen igennem i processen og den endelige placering.


At der så her bagefter kommer kritik fra enkelte brugere, ser jeg som et fint og engageret indlæg af brugerne på deres egen situation.

John Nyborg


At der så her bagefter kommer kritik fra enkelte brugere, ser jeg som et fint og engageret indlæg af brugerne på deres egen situation - på et sted, hvor de jo skal føle sig trygge og tilpas i det fællesskab, der er der, og ikke mindst, hvor de passer på hinanden.

At enkelte så ikke lige har den samme mening som flertallet, er et vilkår, som vi altid må leve med i et demokrati, og derfor skal vi jo lytte til deres kritik og forslag og se på, om de ønsker, de har, er realistiske og kan indføjes i den endelige udformning af deres sted.

Så tak for brugernes engagement og interesse i hellestedet - noget, som jeg som socialdemokratisk næstformand i social- og beskæftigelsesudvalget kun billiger og lytter til - uanset hvem man er, og hvor man kommer fra i samfundet, har man ret til at give udtryk for sine holdninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Bent Jensen måtte rykke kommunen: Aftale med håndboldklub på plads efter usædvanligt forløb

Annonce