Annonce
Debat

Replik: Klap lige hesten, der er nok andet at forarges over

Annonce

Læserbrev: I avisen 24. november går bølgerne højt på side fire over manipulerede billeder af Mette Frederiksen og hendes støtter.

To herrer ytrer her hver deres afsky.

Den ene (i læserbrevet "At se danske politikere afbilledet som nazister, og deres kollegaer ikke gør noget, er skammeligt", red.) føler sig pikeret som nok forhenværende sønderjyde.

Med bl.a. udsagn om et par politiske partier og udtrykket "...virkelig en dansk bonde, der har lavet sådan noget", aner man et elegant politisk udsagn.

Den anden, chefredaktør Madsen (i lederen "Minkavlere skyder sig i foden med maskingevær", red.), svinger sig op med skud i foden med maskingevær, "Holocaust", "utrolig stupid og kvalmende".


Helt klart! Handlingen er langt over stregen; men derfor at skære samtlige minkavlere over én kam er også over stregen.

Mogens Bach


Helt klart! Handlingen er langt over stregen; men derfor at skære samtlige minkavlere over én kam er også over stregen.

Mands minde er som bekendt 14 dage, så hvis d'herrer vil erindres om, hvem der var først, kan de gå på nettet og søge på "Hunulven og Wafande".

Her vil der så via ekstrabladet.dk dukke artige billeder op med den plakat fra filmen om SS-kvinden Ilse, som sanger og danser Wafande i februar 2016 brugte til at manipulere Inger Støjberg, Lars Løkke og Søren Pind i SS-uniformer.

Landets statsminister vil i næste uge gøre sig en rejse - vel til Kina eller Polen; i hvert fald har hun udtalt, at hun vil besøge en minkfarm…

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Drop nationale test i Fredericia, foreslog Enhedslisten: Usædvanlig alliance bakkede op

Fredericia

Tirsdagens coronatal: Smittetrykket falder fortsat i Fredericia

Annonce