Annonce
Kolding

Restaurant i Christiansfeld må lukke efter coronasmitte: Indehaver håber på genåbning op til travl julemåned

Barley and Grapes i Christiansfeld må midlertidig lukke på grund ad coronasygdom blandt personalet. Indehaveren håber, at lukningen bliver kortvarigt. I mellemtiden kan der hentes takeaway. Foto: Google Maps.
Barley and Grapes i Christiansfeld er ramt af coronasmitte og må lukke midlertidigt. Takeaway skal holde forretningen kørende i de kommende uger.

Kolding: På hjørnet af Kirkegårds Allé og Lindegade ligger en gul bygning med en hvid tilbygning, der indvendigt rummer restauranten Barley and Grapes, som bedst kan beskrives som en brewpub efter britisk inspiration.

Desværre har coronasmitte tvunget restauranten til at lukke midlertidigt. Det fortæller indehaver Søren Vestergaard Frandsen.

- Vi er desværre ramt af corona i øjeblikket på personalesiden, så vi må lukke for gæster i restauranten. Selv er jeg hjemme og kan ikke være dernede, så lige nu kan vi ikke få enderne til at mødes, fortæller Søren Vestergaard Frandsen.

Annonce

Indehaveren fortæller, at da han måtte melde den midlertidige lukning ud for et par dage siden, har den lokale opbakning været stor. Det samme oplevede han, da restauranten var tvangslukket i skiftende perioder i 2020 og 2021.

- Jeg er ked af, at vi må lukke midlertidig, men vi er nødt til at gøre det af forsigtighedsprincippet. De lokale har dog været hurtige til at bakke op om vores virksomhed, og det er virkelig rart at mærke. Det betyder rigtig meget for os, siger indehaveren fra Christiansfeld.

Meget travl måned

Den midlertidige lukning kommer kort før, at mange virksomheder og private har planlagt julefrokoster, og i en periode, hvor der er flere jule-turister den historiske by. Visse julefrokoster er dog blevet aflyst på grund af smitteudbrud, men normalt er december en meget vigtig måned for den Christiansfeld-restauranten.

- Det er en virkelig vigtig periode for os, fordi vi under normale omstændigheder har rigtig mange gæster. Derfor håber jeg også på, at vi kan blive klar igen, så nogle af julefrokosterne kan  reddes, men det er endnu for tidligt at sige, hvornår vi præcist kan genåbne, forklarer Søren Vestergaard Frandsen.

Jeg er ked af, at vi må lukke midlertidig, men vi er nødt til at gøre det af forsigtighedsprincippet. De lokale har dog været hurtige til at bakke op om vores virksomhed, og det er virkelig rart at mærke.

Søren Vestergaard Frandsen, indehaver
Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Erhverv

34-årig fra talentprogram skal være erhvervsdirektør for Sydbank Kolding

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce