Annonce
Fredericia

Restaurant i Jyllandsgade får ny ejer: - Jeg er glad for, at restauranten kan fortsætte

Marcel Rodriguez åbnede Restaurant Ros sidste år sammen med Steffen Snitgaard. Men nu kommer der ny ejer og nyt navn. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Restaurant Ros bliver til Restaurant Ene, og fremover står Areewan Erlandsen i spidsen. De to tidligere ejere vil fokusere på hotel- og restaurantdrift i Tønder.
Annonce

Fredericia: Restaurant Ros i Jyllandsgade får ny ejer.

Marcel Rodriguez og Steffen Snitgaard åbnede restauranten i april 2019, men pr. 1. juni er Areewan Erlandsen ny ejer. Navnet skifter samtidig til Restaurant Ene.

De to nuværende ejere har været glade for at være i Fredericia, understreger Marcel Rodriguez. Men tidligere på måneden overtog duoen forpagtningen af Hostrups Hotel i Tønder, hvor de i forvejen drev den første Restaurant Ros.

Annonce

Tro mod stilen

I Tønder drives Restaurant Ros videre på hotellet. Den nye ejer i Fredericia arbejder i forvejen i restauranten.

- Vi fandt ud af, det var den bedste måde at gøre det på, siger Marcel Rodriguez til Fredericia Dagblad.

- Vi ville gerne have, at restauranten skulle fortsætte med at være tro mod stilen, siger Marcel Rodriguez, der fortæller at fredericianerne har taget godt imod restauranten.

- Jeg er glad for, at restauranten kan fortsætte, for fredericianerne har været glade for os. I denne uge har vi genåbnet, og her har der været 150 gæster på fire dage, så det viser, at folk sætter pris på restauranten, siger Marcel Rodriguez.

Restauranten har også skrevet om ændringerne på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

FC Fredericia tog tre vigtige point og sprang op på andenpladsen

Fredericia

Coronasmitte steget med fem

Annonce