Annonce
Kultur

Restriktioner er lempet: Danmarks største e-sports-event er klar til hungrende gamere

Esports-eventet er en social begivenhed, hvor folk samles for at spille computerspil sammen. Foto: PR-foto

Fredericia:  Efter regeringens udmelding om lempelse af coronarestriktionerne er folkene bag Danmarks største e-sports-event, NPF, klar til at lave det velkendte event i Messe C i Fredericia den 15. – 17. oktober.

- Vi har hele tiden arbejdet på at lavet et fysisk event i år, men har også hele tiden været indstillet på, at det muligvis ikke ville blive helt, som vi kender det, da vi stadig forventede at blive pålagt nogle restriktioner, fortæller Jesper Witt, en af arrangørerne bag NPF, i en pressemeddelelse.

- Som det ser ud lige nu, så forventer vi at kunne afvikle NPF med meget begrænsede restriktioner, og det glæder os meget. Gamerne har været tvunget til at game hjemme fra deres værelser, hvilket selvfølgelig også er sjovt, men det er bare ikke det samme som at mødes med sine kammerater i en weekend i Fredericia, hvor man hygger sig og gamer igennem.

Annonce

NPF 2021 bliver afholdt den 15. – 17. oktober 2021 i Messe C i Fredericia. Normalt er der 4000-5000 deltagere til NPF, men ud fra et forsigtighedsprincip er der til en start sat 2000billetter til salg. Det antal vil blive øget, hvis den positive udvikling fortsætter.

NPF er en frivillig-drevet organisation med ca. 400 frivillige. 60 af dem bruger tid på eventet året rundt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce