Annonce
FC Fredericia

Ritter blev FC's helt: Mit bedste mål med højre

Fredericias Nicolaj Ritter (2). Sydbank Pokalfodbold. Fredericia FC mod Silkeborg IF. Monjasa Park Fredericia fredag den 11 oktober 2019. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2019)
Nicolaj Ritter scorede i det døende sekund af opgøret mod HB Køge, og FC Fredericia fik ét point i en vild kamp.
Annonce

Fredericia: Fredag den 11. oktober stod Nicolaj Ritter nede i kulkælderen. Backen havde scoret til 3-2 i pokalturneringen mod Silkeborg i overtiden, men alligevel tabte FC Fredericia til sidst.

Torsdag aften var han anderledes glad. Her scorede han igen dybt inde i overtiden, men denne gang gav det et resultat mod HB Køge. Martin Mikkelsens indlæg sad, hvor det skulle, og Ritter flugtede på smukkeste vis bolden i kassen med det kolde højreben. Og så endte kampene 2-2.

- Det må være det bedste mål, jeg nogensinde har scoret med højre, sagde backen med et grin.

FC Fredericia spillede ikke sin bedste kamp, og måske derfor var backen tilfreds med resultatet.

- Vi skal jo være tilfredse, når vi scorer så langt inde i overtiden og får et point, hvor vi stod uden noget sekunder inden. Man kan ikke være andet end glad, sagde Nicolaj Ritter.

Han mente, at FC Fredericia udviste modenhed ved at tage point i en kamp, som så ud til at være tabt.

- I sidste sæson havde vi tabt med 3-1 i en kamp som den her. I stedet kæmper vi videre, holder hovedet koldt og får udlignet. Det viser, at vi har flyttet os, sagde Ritter.

I sidste sæson havde vi tabt med 3-1 i en kamp som den her. I stedet kæmper vi videre, holder hovedet koldt og får udlignet. Det viser, at vi har flyttet os.

Nicolaj Ritter, FC Fredericia-målscorer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Energinet får finkæmmet byggeplads efter aktion - sikkerhed for aktivister og medarbejdere er i højsædet

Annonce