Annonce
FC Fredericia

Ritter: Heldigvis er der snart kamp igen

FC Fredericia og Victor Torp tabte til Vejle fredag aften. Nu mener venstreback Nicolaj Ritter, at det ser tungt ud. Foto: Søren E. Alwan
Nicolaj Ritter mener, at det ser tungt ud efter nederlaget til Vejle Boldklub fredag aften.
Annonce

Fredericia: FC Fredericias spillere modtog en lussing af de store, da klubben tabte med 2-1 til Vejle Boldklub fredag aften. Ikke i spilmæssig forstand, men rettere i forhold til stillingen i tabellen og kampen om førstepladsen.

Nederlaget betyder, at der er 10 point op.

Er det game over?

- Det er det. Hvis Vejle spiller op til det, de kan, burde det være game over, sagde venstreback Nicolaj Ritter.

Der resterer 11 kampe, og FC Fredericia har stadig anden- og tredjepladsen at spille for. Håbet om at åbne oprykningskampen er mikroskopisk. I bedste fald.

- Vi skal spille godt i hver kamp og bygge på. Det er der masser af kampe til at gøre. Og hvem ved i den her liga? Mon ikke der bliver smidt nogle point hist og her. Og hvis man så selv gør arbejdet færdigt, kan det måske godt blive spændende igen, sagde Ritter og fortsatte:

- Men det ser tungt ud.

Allerede onsdag spiller FC Fredericia igen. Her går turen til Herfølge, hvor et opgør mod HB Køge venter.

- Det er fedt at komme i kamp igen hurtigt, når man taber. Den forbereder vi os på, og så kommer vi stærkt igen, sagde Ritter.

I sådan en kamp her, skal man være skarp på de helt små ting. Begge mål kommer, fordi vi mister bolden. Det er det, der gør forskellen.

Nicolaj Ritter, venstreback

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce