Annonce
112

Ro i bybilledet i weekenden - men på vejene blev påvirkede bilister snuppet på stribe

Sydøstjyllands Politi har haft travlt i og omkring Fredericia i weekenden. Men det har hverken været til uromagere eller tissende gæster i nattelivet. Arkivfoto: Michael Bager
Der har været masser af mennesker i og omkring Fredericia den foregående weekend. Det kan normalvis betyde mere arbejde til det lokale politi, men det var ikke i midtbyen, ordensmagten skulle bruge ressourcerne. Det var derimod på vejene.
Annonce

Fredericia: Det er begrænset, hvad Sydøstjyllands Politi kan berette om af uromagere i løbet af den foregående weekend. Til trods for mange mennesker i byen, både i forbindelse med koncerter og 6. Juli-dagene, har der været relativt stille.

På indbrudsfronten er det dog gået ud over en enkelt butik i Dronningensgade. Søndag klokken 23.25 blev der kastet en belægningssten gennem vinduet, som deraf blev knust. Efterfølgende er indbrudstyven kravlet ind, men både sensorer og alarmer blev aktiveret. På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvad der er stjålet fra forretningen.

Annonce

Påvirkede bilister

Nok var der ikke meget ballade i bybilledet, men det kniber derimod for bilisterne at holde sig på den rigtige side af loven. Døgnrapporten mandag melder om hele fem tilfælde af bilister, der på den ene eller anden måde ikke har haft helt rent mel i posen.

Lørdag klokken 20.40 var det en 55-årig mand, der blev stoppet i sin varebil på Vejle Landevej. Han havde fået alt for meget at drikke til at måtte køre i bil. Det blev han sigtet for. Manden er ikke fra Fredericia.

En 28-årig mand fra Fredericia blev lørdag klokken 20.55 en sigtelse rigere. Påvirket af enten stoffer eller medicin blev han stoppet på Venusvej af en patrulje.

Annonce

Intet nyt

På Vejlevej ved Biltema søndag klokken 20.10 var det en 25-årig mand, der kom i politiets søgelys. En patrulje stoppet manden, der efterfølgende blev sigtet for at være påvirket af enten stoffer eller medicin.

En 39-årig mand fra Fredericia måtte slet ikke køre bil, men det valgte han øjensynligt at se lidt stort på. Det blev dyrt for ham selv, og han blev en sigtelse rigere, da han på Vesterdalsvej lørdag klokken 20.45 blev stoppet af politiet.

Ifølge Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi er der intet nyt i sagen om den 33-årig mand, der lørdag aften blev groft overfaldet af 10 personer, der slog ham med et baseballbat og frarøvede ham sit ur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce