Annonce
Læserbrev

Ro på ridefysioterapien - jeg vil godt efterlyse proportioner i kritikken

Det er, så vidt jeg ved, aldrig før sket i Region Syddanmark, at en fysioterapeut har afgivet en del af sit ydernummer for at kunne forlade et område. Det har store økonomiske omkostninger for fysioterapeuten - og det er ikke nogen hemmelighed, at årsagen var et dårligt arbejdsklima.
Annonce

Læserbrev: Jeg har i den seneste tid fulgt debatten om ridefysioterapi i Børkop. Det er helt fint med kritik af de beslutninger, vi i Danske Fysioterapeuter har været med til at træffe i samarbejdsudvalget. Dem står vi gerne på mål for. Men jeg vil godt efterlyse proportioner i kritikken.

Det er naturligt, at det skaber utryghed, når et kendt tilbud ændrer sig. Men det var - uanset hvad - blevet udfaldet, efter at den tidligere ridefysioterapeut valgte at forlade området.

Hele det forløb bør i øvrigt kalde på refleksion. Det er, så vidt jeg ved, aldrig før sket i Region Syddanmark, at en fysioterapeut har afgivet en del af sit ydernummer for at kunne forlade et område.

Det har store økonomiske omkostninger for fysioterapeuten - og det er ikke nogen hemmelighed, at årsagen var et dårligt arbejdsklima. Derfor kan det heller ikke overraske, at der nu skal afsøges nye faciliteter.

Jeg har fuld forståelse for, at patienterne ønsker et lokalt tilbud og er ærgerlige over, at de midlertidigt får længere rejsetid. Men det er værd at minde om, at det netop er midlertidigt.

Derudover er der tale om en afstand, som er mindre end den, mange andre patienter i den vederlagsfrie ordning har til deres behandler. Der er p.t. 65 ridefysioterapeuter om at dække hele Danmark.

Uanset hvad man mener om forløbet, må målet nu være, at der bliver et godt tilbud til patienterne i Vejle Øst - en overgang i Middelfart, men hurtigst muligt lokalt.

Det håber jeg, alle vil bakke op om.

Brian Errebo-Jensen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce