Annonce
Middelfart

Rock Under Broen er udskudt - men musikken spiller alligevel 12. september

12. september bliver ikke helt uden musik, selv om årets Rock Under Broen er udskudt til 2021. Middelfart Event inviterer til sommerkoncert på parkeringspladsen bag "Bleghuset" på Falstervej. Fra venstre: Vagn Ove Hansen, Claus Hansen, Jørgen Christensen og Bent Frandsen. Foto: Sofie Secher Karlsen
Der skal gang i musikken, mener Middelfart Event, som har arrangeret sommerkoncert 12. september.
Annonce

Middelfart: Lørdag 12. september var egentlig dagen, hvor den udskudte endagsfestival Rock Under Broen skulle have været afholdt. I stedet er årets festival udskudt til juni 2021, men det betyder ikke, at septemberdagen bliver helt uden musik.

Det har folkene bag Middelfart Event, der er en afdeling i MG&BK sørget for. I Middelfart Event sidder flere af dem, som også står i spidsen for Rock Under Broen.

En lang spytklat fra Rock Under Broen-pladsen på parkeringspladsen bag "Bleghuset" på Falstervej 11A, inviterer Middelfart Event til sommerkoncert 12. september. En sommerkoncert, som overholder alle corona-retningslinjerne. For selv om Rock Under Broen er udskudt, skal der gang i musikken i Middelfart, mener arrangørerne.

Ifølge Vagn Ove Hansen, som er en af folkene i Middelfart Event, arbejder man lige nu med en koncert, hvor publikum sidder ned. Men lempes corona-restriktionerne i løbet af sommeren, er Middelfart Event klar til at sadle om og gøre plads til stående publikummer.

Annonce

500 billetter til salg

Hele fire forskellige bands er på plakaten - nemlig Midt Om Natten, Hvide Løgne, Bamse Madsen Band og Shu-bi or not Shu-bi.

Der er 500 billetter til arrangementet, og de er allerede sat til salg på billet.dk. "Dørene" åbner klokken 14, og det første band går på klokken 15.

Billetprisen er 125 kroner inklusiv gebyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce