Annonce
Middelfart

Festival overraskede med fødselsdagskoncert: Papkassemusikere fortolkede kendte kunstnere

Med en papkasse som tromme og mixes af en masse hits åbnede Papkasseshow Rock Under Broen 2019. Foto: Sofie Højlund Rasmussen
I anledning af Rock Under Broens 30. års fødselsdag gav Papkasseshow en overraskelseskoncert, da festivalspladsen åbnede.

Allerede inden afspærringstapen blev revet over, og gæsterne på årets Rock Under Broen fik lov at komme ind på den store festivalsplads, strømmede musikalske toner ud fra den ene af de to scener, der udgør koncertområdet på pladsen.

- Man kan begynde at høre noget musik oppe fra scenen. Det er faktisk en fødselsdagsgave til vores publikum. Det er to gutter, der kalder sig Papkasseshowet, sagde medstifter og bestyrelsesmedlem i Rock Under Broen under vores livesending inden åbningen af pladsen.

Fødselsdagsgaven kom som en anledning af, at Rock Under Broen i år kan fejre 30 års fødselsdag.

Mix af kendte numre

Publikum strømmede langsomt til efter åbningen af pladsen og flere dansede med til de skæve udgaver af velkendte numre.

De to mænd bag Papkasseshow, Kim Dalum og Morten Henriksen, underholdt på scenen, den ene iført læderbukser og den anden et grønt jakkesæt. De to musikere kastede sig ud i flere mix af hits fra festivalens kunstnere.

Blandt andet kunne man høre Kim Dalum i en rapversion af Søren Kragh Jacobsens ’Kender du det (Mona, Mona)’ til melodien af det kendte Eminem-nummer ’Lose Yourself’. Alt imens spillede Morten Henriksen trommer på en papkasse til nummeret, der langsomt gik over i hittet fra Nik og Jay, der er endagsfestivalens næstsidste band på scenen, ’Elsker hende mere’.

Magtens Korridorers ’Lorteparforhold’ blev også sunget kort inden Papkasseshow afsluttede deres optræden, mens Kim Dalum til slut udbrød:

- Velkommen til Rock Under Broen, og husk, hvad der foregår under broen, bliver under broen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Rambøll om cirkelbroen: - Når vi laver en fejl, så står vi ved det

Annonce