Annonce
Middelfart

Festival overraskede med fødselsdagskoncert: Papkassemusikere fortolkede kendte kunstnere

Med en papkasse som tromme og mixes af en masse hits åbnede Papkasseshow Rock Under Broen 2019. Foto: Sofie Højlund Rasmussen
I anledning af Rock Under Broens 30. års fødselsdag gav Papkasseshow en overraskelseskoncert, da festivalspladsen åbnede.

Allerede inden afspærringstapen blev revet over, og gæsterne på årets Rock Under Broen fik lov at komme ind på den store festivalsplads, strømmede musikalske toner ud fra den ene af de to scener, der udgør koncertområdet på pladsen.

- Man kan begynde at høre noget musik oppe fra scenen. Det er faktisk en fødselsdagsgave til vores publikum. Det er to gutter, der kalder sig Papkasseshowet, sagde medstifter og bestyrelsesmedlem i Rock Under Broen under vores livesending inden åbningen af pladsen.

Fødselsdagsgaven kom som en anledning af, at Rock Under Broen i år kan fejre 30 års fødselsdag.

Annonce

Mix af kendte numre

Publikum strømmede langsomt til efter åbningen af pladsen og flere dansede med til de skæve udgaver af velkendte numre.

De to mænd bag Papkasseshow, Kim Dalum og Morten Henriksen, underholdt på scenen, den ene iført læderbukser og den anden et grønt jakkesæt. De to musikere kastede sig ud i flere mix af hits fra festivalens kunstnere.

Blandt andet kunne man høre Kim Dalum i en rapversion af Søren Kragh Jacobsens ’Kender du det (Mona, Mona)’ til melodien af det kendte Eminem-nummer ’Lose Yourself’. Alt imens spillede Morten Henriksen trommer på en papkasse til nummeret, der langsomt gik over i hittet fra Nik og Jay, der er endagsfestivalens næstsidste band på scenen, ’Elsker hende mere’.

Magtens Korridorers ’Lorteparforhold’ blev også sunget kort inden Papkasseshow afsluttede deres optræden, mens Kim Dalum til slut udbrød:

- Velkommen til Rock Under Broen, og husk, hvad der foregår under broen, bliver under broen.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Dramatisk påkørsel ender med udvisningsdom: 29-årig med afghanske rødder anker

Debat

Lokaldebat om budget2020: Vi har brug for bump, chikaner, overvågning eller andet

Lokaldebat: Jeg bor i Balslev, lige i krydset ud til vejen Middelfart/Ejby to kilometer fra Ejby. Hver dag oplever vi, at der køres alt for stærkt gennem vores lille by, især bilister fra Middelfart-siden kører med høj fart igennem. Der er byskilte på begge sider af byen, hvilket betyder, at man kun må køre 50 kilometer i timen, men dette bliver slet ikke respekteret. Kommunen har også sat 60 kilometer-skilte op fra Balslev og ind til Ejby. Heller ikke dette bliver respekteret. Det fylder rigtig meget for os herude på landet, at vi hver dag skal frygte trafikken. Bilerne raser forbi vores hoveddør, og det er med bævende hjerte, vi sender børn og unge afsted på cykel. Vi har brug for, at der bliver etableret trafikdæmpende tiltag – bump, chikaner, overvågning eller andet. Eksempelvis kunne vi bruge stærekasser ved indkørslen til byen – hvad mon det ville koste? Mit forslag til budgettet er, at trafikdæmpende tiltag opprioriteres – at der sættes (mange) flere penge af til dette, så vi kan opleve at trafiksikkerheden tages alvorligt. At der lægges vægt på trafik-tryghed for alle borgere i kommunen.

Fredericia

Pleje-ansatte arrangerer demonstration mod besparelser efter tabt udbud: - Vi kan ikke forstå, hvordan det kan hænge sammen

Annonce