Annonce
Middelfart

Rock Under Broen tager afstand fra sin egen aprilsnar: - Det var lidt dumt

Bent Frandsen, der er øverst ansvarlig hos Rock Under Broen, synes ikke om den aprilsnar, som Rock Under Broen kom med, og som var upopulær blandt nogle brugere på Facebook. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Aprilsnarren fra Rock Under Broen møder kritik på den sociale platform Facebook. Den øverst ansvarlige for Rock Under Broen, Bent Frandsen, kendte ikke til aprilsnarren og tager afstand fra den.

Annonce

Middelfart: Rock Under Broen 2020 bliver plastikfri. Sådan lød overskriften på et indlæg den 1. april sendt ud af Rock Under Broen på den sociale platform Facebook.

For at støtte op om FN’s verdensmål nr 14: Livet i havet, opfordrede Rock Under Broen de kommende gæster til selv at medbringe genanvendeligt krus eller kande, hvis de ville købe drikkevarer på pladsen.

Aprilsnar!

Indlægget var nemlig en joke, men en uheldig en af slagsen, vurderer den øverst ansvarlige for Rock Under Broen, Bent Frandsen.

- Jeg havde intet kendskab til den, og jeg blev overrasket, da jeg så den. Jeg synes, man skulle have valgt et andet emne.

- Jeg tager afstand fra det, der er lagt ud. Jeg var ikke informeret om det. Var jeg blevet det, havde jeg bedt om at finde en anden aprilsnar end den der. Fordi det er jo oppe i tiden, så jeg må erkende, at jeg synes, det var lidt dumt, siger Bent Frandsen.

Annonce

Ikke alt var en joke

Det er en joke, at gæsterne selv skal medbringe krus og kander, men det er ikke en joke, at festivalen arbejder i retning af FN’s verdensmål, forsikrer Bent Frandsen.

- Vi er medlem af det, der hedder Plastic Change. Vi gør alt, hvad vi kan på området, og vi følger selvfølgelig produkterne på området. Kan vi nå at gøre noget til Rock Under Broen i år, så gør vi det. Kan vi ikke, så kommer det året efter. Der er meget stor fokus på det. Både fra leverandørerne af drikkelses side og fra os selv. Vi gør i år en masse omkring sortering, som vi ikke har gjort tidligere. Men folk skal ikke selv have plastikbærer eller kander med i år, siger han og tilføjer:

- Vores generatorer, der står og laver strøm, kommer til at køre på noget helt andet brændstof i år, som er CO2-neutralt.

Annonce

Ingen aflysning

Der er i øjeblikket 4-500 billetter tilbage til Rock Under Broen, der ikke bliver aflyst, forsikrer Bent Frandsen.

- Vi gør ingenting for at markedsføre noget som helst i øjeblikket, fordi vi er jo ikke klogere, end du er, på noget som helst om afviklingen af Rock Under Broen. Vi forventer og arbejder stadig efter, at det skal holdes 13 juni.

- Rock Under Broen bliver ikke aflyst. Sker der noget, finder vi en alternativ dato, men der er vi ikke ude i endnu.

Rock Under Broen skal dog have vished inden udgangen af maj, da man begynder at stille op til festivalen i starten af juni.

- Vi afvikler Rock Under Broen i 2020. Det er der ingen tvivl om. På vores hjemmeside opdaterer vi. Og vi har masser af koncerter i efteråret som Level 42 indendørs og Nik og Jay samt Malurt. Vi ligger ikke stille, vi arbejder videre, siger Bent Frandsen.

Annonce

Aprilsnarren møder kritik på Facebook

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Annonce