Annonce
Fredericia

Rokader på plads efter borgmesterskift: Ny formand for by- og planudvalget udpeget

Søren Larsen (S) rykker op. Fra menigt medlem til formand i Fredericia Byråds by- og planudvalg. Arkivfoto: Mette Mørk
Socialdemokratiet har 13 af 21 pladser i byrådet, så partiet kan med styrelsesloven selv indstille, hvem der skal besætte poster efter Bjerregaard-exit og Wrist-intro.

Fredericia: Søren Larsen, gruppeformand for Socialdemokratiet i Fredericia Byråd, bliver ny formand for byrådets by- og planudvalg.

Det indstiller partiet, efter at der skal besættes en række poster i kølvandet på borgmester Jacob Bjerregaards (S) udtræden af byrådet fra nytår. En afgang, der som bekendt har gjort den hidtidige by- og planformand, Steen Wrist Ørts (S), til borgmester i Fredericia.

- Ifølge styrelseslovens paragraf 28 stykke 1 besættes de ledigblevne poster og hverv med videre i den forbindelse af den samme gruppe, som har indvalgt det medlem, der udtræder i valgperioden, hedder det i indstillingen til byrådet, der mødes ekstraordinært på torsdag.

Altså Jacob Bjerregaard, der gik før tid. Samme gruppe er derfor Socialdemokratiet.

Annonce

To poster til Finn Muus

Søren Larsen er i dag menigt medlem af by- og planudvalget. Samtidig med oprykningen til formand udtræder han af byrådets senior- og handicapudvalg.


Vi lægger op til så få ændringer, fordi vi er så tæt på kommunalvalget til efteråret.

Søren Larsen (S), Fred. Byråd


Turan Savas (S) skifter fra social- og beskæftigelsesudvalget til by- og planudvalget. Og så gøres der plads til byrådets nye mand - Jacob Bjerregaards afløser Finn Muus (S) - i social- og beskæftigelsesudvalget og senior- og handicapudvalget.

- Det her er vores indstilling, siger Søren Larsen og tilføjer:

- Vi lægger op til så få ændringer, fordi vi er så tæt på kommunalvalget til efteråret.

Jacob Bjerregaards afløser Finn Muus (S). Får plads i Fredericia Byråds social- og beskæftigelsesudvalg og senior- og handicapudvalg. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce