Annonce
Danmark

Roman: En atmosfære, hvor alt kan ske

Agnete Friis. Foto: Les Kaner/People'sPress

Agnete Friis forstår at vedligeholde læserens undren i "Sommeren med Ellen". For hvorfor overlader den midaldrende Jakob skilsmissen til konen, mens han selv tager til Østjylland efter en opringning fra en farbror?

Det er begivenheder tilbage i 1978, der presser sig på, og ingredienserne rummer stof af den mørke slags. Jakob, der dengang var 15 år, er optaget af det seksuelle. Det er hans to farbrødre også, men da den ene er sinke, ligger det lige for, at hans optagethed af det kønsmæssige sikkert ikke er af den sunde slags. Det hele spidser til, da en ung pige findes dræbt.

Det er ikke nogen landlig idyl, vi bevæger os ind i, tværtimod får Agnete Friis via sit blik for, hvordan livet med dyr, marker og den forbundne nærhed af livets opståen og undergang, skabt en atmosfære, hvor man fornemmer, at alt ske. Grumt, men overbevisende skildret. Roman

Agnete Friis: "Sommeren med Ellen"

314 sider, People'sPress

Annonce
Agnete Friis: "Sommeren med Ellen". Foto: People'sPress
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Annonce