Annonce
Alarm 112

Ros fra politiet: Butikker klarede corona-start fint

Det gik gnidningsfrit set fra politiets side, da butikkerne genåbnede i Fredericia mandag. Arkivfoto: Søren Gylling

Fredericia: Det gik gnidningsløst at genåbne butikslivet mandag. Det konstaterer vicepolitiinspektør Ole Eckholdt, Patruljecenter Syd.

- Det gik stille og roligt. Både butikker og handlende havde helt styr på det, lyder meldingen på dagens opdatering på politinyheder fra det seneste døgn.

Knap så meget styr på det havde en 20-årig togpassager. Han var beruset i en grad, så hverken togpersonale eller medpassagerer syntes, at det var spændende. Han ville ikke bære mundbind og generede alt og alle.

Da toget gjorde holdt på Fredericia Banegård, stod politiet klar til at tage sig af manden. Han var umulig at tale til rette, så han blev taget med til detentionen i Vejle, hvor han efterfølgende blev løsladt med en bøde for overtrædelse af coronarestriktioner og ordensbekendtgørelsen.

En 34-årig kvinde fra Fredericia kan også se frem til en bøde. Hun forsøgte at gemme ingredienser til en æggekage under sin jakke i Føtex Vest mandag eftermiddag. Purløg, bacon og andre varer for i alt 120 kroner ville hun have gennem kasselinjen uden at betale, oplyser Ole Eckholdt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce