Annonce
Middelfart

Rude smadret hos bank - kamera og lommeur stjålet fra villa

Et vindue til Nordfyns Banks kundelokale er natten mellem mandag og tirsdag blevet knust med en ukendt genstand, fremgår det af Fyns Politis døgnrapport. Arkivfoto: Michael Bager

Middelfart: Mellem klokken 16.15 mandag eftermiddag og klokken otte tirsdag morgen er der blevet begået hærvæk på Østergade. Det drejer sig om en rude på to gange tre meter ind til Nordfyns Banks kundelokale, der er blevet knust med en ukendt genstand.

Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport, at hærværksmanden eller -mændene ikke har forsøgt at komme ind i lokalet.

Derudover fremgår det af Fyns Politis døgnrapport, at der har været indbrud i to private boliger natten med torsdag og fredag i sidste uge på henholdsvis Storebæltsvænget i Middelfart og Sevanen i Nørre Aaby.

På Storebæltsvænget har gerningsmanden eller gerningsmændene forsøgt at åbne et vindue ved at fjerne glaslisterne for derefter at bryde det op med en stor skruetrækker eller et koben. Det fremgår ikke af døgnrapporten, om tyven/tyvene fik noget med derfra.

Anderledes så det ud på Sevanen, hvor tyven eller tyvene slap af sted med et Omega-lommeur, smykker, et armbåndsur, et Sony-kamera og et 300 millimeter objektiv til kameraet. Gerningsmanden eller gerningsmændene er kommet ind gennem et vindue i soveværelset, som var blevet brudt op i karmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter politisk pres: Nu inviterer kommunen til borgermøde om Dan Gødning

Kultur

Dodo & The Dodos i Eksercerhuset i 2020

Fredericia

Politikere ønsker borgermøde om Dan Gødning A/S-tankanlæg - hvad synes du?

Annonce