Annonce
112

Ruder til to forretninger smadret de seneste dage

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: I perioden fredag til mandag har politiet modtaget flere henvendelser om indbrud, oplyser vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

I Købmagergade blev der mellem torsdag klokken 18.30 og fredag klokken 8 knust en rude til en butik, hvorfra der er stjålet smykker.

Det gik også ud over en forretning på Gl. Landevej i Erritsø, da en eller flere gerningsmænd begik indbrud lørdag mellem klokken 13 og søndag klokken 10.45. Her er der knust en termorude i en hoveddør. Ifølge Finn Ellesgaard Nielsen er der dog umiddelbart ikke stjålet noget.

På Spurvevej var der ubudne gæster forbi en villa, hvor en eller flere indbrudstyve er kommet ind vi en terrassedør, der formentlig er opbrudt med et koben. Fra adressen er der stjålet smykker.

Desuden er en 35-årig mand fra Fredericia blev sigtet for at køre bil i frakendelsestiden. Han blev stoppet på Korskærvej fredag klokken 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fredericia Dagblad i retten: Mænd fremstilles lige nu i totalt lukket grundlovsforhør

112

Døgnrapporten: Sæbevand løb ud i hal

Læserbrev

Knap var manden kørt væk, før vi skulle opleve Dansk Folkepartis jernkvinde slå plat på det tragiske dødsfald

Læserbrev: Ligesom alle andre i Fredericia læste vi nyheden om det uhyggelige skuddrab i mandags med stor forfærdelse. Det kræver et uhyre afstumpet menneske, for at man kan vælge at dræbe en 24-årig ung mand og efterlade en familie med det største tab, man kan forestille sig. Vores tanker går til den efterladte familie og venner samt til de beboere i Korskærparken, som nu endnu en gang skal forholde sig til uvidenhed og fordomme om deres boligområde. Knap var manden kørt væk, før vi skulle opleve Dansk Folkepartis jernkvinde Susanne Eilersen slå plat på det tragiske dødsfald. Hun havde nemlig hørt, at der havde været spændinger imellem nogle grupperinger, og hun var derfor af den overbevisning, at byrådet var ført bag lyset i de tilbagemeldinger, man har fået, som har talt om en positiv udvikling i boligområdet. Det lyder næsten som om, Susanne Eilersen beskylder politiet for at male et skønmaleri af Korskærparken, og det er hun åbenbart så fortørnet over, at hun har behov for at angribe dem på samme dag, hvor drabet er sket. I udgangspunktet kommer det ikke bag på os, at en person fra DF vil misbruge et tragisk drab for at fremstille sig som "tough on crime". Det har de gjort før. Men vi havde måske en naiv tro på, at Susanne Eilersen ville være sin viceborgmester-titel voksen og sikre politiet arbejdsro og beboerne plads. Hvis hun havde ventet et par timer med at konspirere om "tilstanden" i Korskærparken, ville hun have hørt, at alle respektive organer i Korskærparken lige fra politi, Den boligsociale Helhedsplan, frivillige og den samlende paraplyforening Korskær var voldsomt overraskede over dette. Det er en enorm mangel på respekt for de mennesker, som knokler både arbejdsmæssigt og frivilligt for at gøre området attraktivt, når man med et trylleslag dømmer det ude, fordi man tilfældigvis vælger at stole mere på løse rygter end de instanser, som rent faktisk ved, hvad de taler om, og som har deres daglige gang i Korskærparken. Vi håber, at beboerne kan passe på hinanden og ikke lader sig påvirke af en politiker, som forsøger at score billige points ved at puste til den frygt, som selvfølgelig kommer ovenpå denne triste episode.

Fredericia

Politiet bekræfter: Stor politiaktion har forbindelse til visitationszone etableret efter drab

Annonce