Annonce
Erhverv

Rullende frisører skaber fortørnelse: - Hvis alle holdt stand og sagde nej til at køre ud, kunne vi måske hurtigere åbne

I frisørbranchen bliver der set skævt til dem, der vælger at klippe kunder privat. Det oplyser Connie Mikkelsen, der er formand for Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Fredericia: Det skaber splittelse i branchen, når nogle frisører vælger at køre ud til kunderne privat, mens salonerne er lukket ned. Det fortæller Connie Mikkelsen, der er formand for Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere (dofk).

- Vores medlemmer er meget fortørnede over, at man bare kan gøre det. Salonerne er tvangslukkede, netop fordi man skal bryde smittekæden. Og mange ser skævt til de frisører, der gør det. For hvis alle holdt stand og sagde nej til at køre ud, kunne vi måske hurtigere åbne salonerne, siger hun til Fredericia Dagblad.

- Mange føler, det er lidt vanvittigt, at vi ikke må udøve vores faglige kompetencer i deres salon, hvor vi kan sikre og stå inde for, at rengøring og hygiejne er i top. Det kan man ikke, når man kommer i private hjem og ofte flere på en dag, uddyber hun.

Dagbladet har kendskab til to rullende frisører i lokalområdet, som avisen har været i kontakt med. Den ene ønsker ikke at udtale sig, mens den anden ikke har vendt tilbage på dagbladets henvendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kribler i butikkerne, men forvent ikke køtilbud: Handelen i Fredericia forsøger kontrolleret genåbning mandag

Debat

Klumme: Forår og lysere tider på vej

Annonce