Annonce
112

Rumænske mænd varetægtsfængslet: Erkender sig skyldige i indbrudsforsøg

Tre rumænske mænd er blevet varetægtsfængsel i forbindelse med et indbrudsforsøg natten til lørdag. De har alle tre erkendt sig skyldige. Arkivfoto
De tre rumænske mænd, der var mistænkt for indbrudsforsøg i Laptops.dk, har alle erkendt sig skyldige. De to danske mænd, politiet fandt tæt ved gerningsstedet, er lørdag morgen blevet løsladt.
Annonce

Vejle: De tre rumænske mænd, politiet natten til lørdag anholdt i forbindelse med et indbrudsforsøg ved Laptops.dk på Roskildevej i Vejle, er blevet varetægtsfængslet frem til og med 8. oktober, fortæller vagtchef Jeppe Thranum ved Sydøstjyllands Politi.

Mændene forsøgte at bryde ind i virksomheden via taget, men alarmen satte i gang, og politiet blev aktiveret.

Sammen med politiet ankom en hundepatrulje til stedet – og det var hundene, der fandt frem til gerningsmændene, der på daværende tidspunkt befandt sig tre kilometer væk fra bygningen.

De tre rumænske mænd på 28 år, 29 år og 30 år blev lørdag klokken 13 fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Kolding – og de erkendte sig alle skyldige i indbruddet.

Annonce

Gerningsmænd på fri fod

Ifølge vagtchef Jeppe Thranum har Sydøstjyllands Politi mistanke om, at der fortsat er gerningsmænd på fri fod.

Måden, hvorpå mændene forsøgte at komme ind i bygningen via taget, er nemlig set før, hvorfor det giver anledning til at tro, at der var flere end de tre rumænere om indbrudsforsøget.

Derfor kan der på nuværende tidspunkt ikke lægges låg på efterforskningen.

Annonce

Danske mænd løsladt

De to danske mænd på 19 år og 21 år, der natten til lørdag blev anholdt i en bil tæt ved gerningsstedet, er blevet løsladt igen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det er blevet klarlagt, at de unge mænd ikke var indblandet i indbruddet – og at de bare befandt sig det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Mændene tilbragte lørdag nat i arresten – men blev løsladt lørdag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce