Annonce
Kolding

Rune Nautrup genoptager fodboldkarrieren i lokal klub

Rune Nautrup har nærmest legendestatus i Kolding IF Fodbold, men nu er det Kolding Boldklub, som bliver hans klub. Han skal spille for klubbens førstehold, der efter sidste sæson rykkede fra Danmarksserien og ned i Jyllandsserien 1. Arkivfoto: Ole Nielsen/Ritzau Scanpix
Den tidligere mangeårige Kolding IF-spiller og anfører, Rune Nautrup, genoptager nu sin fodboldkarriere - dog på et lidt lavere niveau. Han skal forsøge at hjælpe Kolding Boldklub op i Danmarksserien.

Kolding: Der er forstærkning på vej til Kolding Boldklubs fodboldhold i Jyllandsserien.

Den tidligere, mangeårige fodboldspiller og anfører i blandt andet Kolding IF Fodbold, Rune Nautrup, er nemlig klar igen at snøre fodboldstøvlerne og tørne ud for KB's bedst placerede hold, som rykkede ned i Jyllandsserien 1 fra Danmarksserien efter sidste sæson.

Den 33-årige spiller, der er vokset op i Jordrup, stoppede som spiller i Kolding IF Fodbold ved årsskiftet. Siden har han været fuldtidsansat som talentchef i KoldingQ, indtil han for nylig blev fyret i forbindelse med KoldingQ's fusion med Kolding IF Fodbold.

Annonce

Rune Nautrup har tidligere også spillet for blandt andet FC Kolding, Skive, FC Fyn, og Middelfart. Kolding IF nåede han at spille 265 kampe for og scorede 141 mål for klubben.

Han har undervejs taget en professionsbachelor i sports management og bor i Kolding. Han er desuden ved at tage en A-licens som træner.

I en pressemeddelelse fra KB hedder det, at Rune Nautrup skal forstærke klubbens førstehold og skal spille en vigtig rolle i holdets kamp for at vende tilbage til Danmarksserien.

- Efter at jeg sluttede for et år siden, har jeg gået og mærket efter, hvornår lysten var der igen. Jeg har været i dialog med KB og andre klubber, så det har været vigtigt at mærke efter, hvornår det har været rigtigt at gå i gang igen. Det er lysten, der skal drive det, siger Rune Nautrup i pressemeddelelsen.

Torben Mølby, sportschef i Kolding Boldklub, er sikker på, at Rune Nautrup bliver en gevinst for klubben.

– Vi leder efter spillere med erfaring, der kan lede holdet i den rigtige retning, så her har vi et perfekt match, siger sportschefen i pressemeddelelsen.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Erhverv

34-årig fra talentprogram skal være erhvervsdirektør for Sydbank Kolding

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce