Annonce
Børkop

Ruslandskorrespondent kommer til Gauerslund

Matilde Kimer kommer til Gauerslund. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Matilde Kimer er DRs korrespondent i Rusland og Ukraine, og hun kommer til Gauerslund Sognehus 21. oktober.

Gauerslund: Hun kommer 'From Russia With Love', som en gammel James Bond film hedder.

Hun kommer i hvert fald fra Rusland, for det er her, hun bor og arbejder. Matilde Kimer er udenrigs-korrespondent for Danmarks Radio, og hun har styr på det store land mod øst. Rusland. Samt landene omkring, deriblandt Ukraine.

Men 21. oktober er hun at finde i Gauerslund Sognehus, hvor hun holder et foredrag om den ukrainske revolution, om de konsekvenser der fulgte med, og hvad der sker, når en krig begynder at krybe ind under huden på en.

- Vi er rigtig glade for, at vi har kunne få så stort og spændende navn til at komme forbi og give et foredrag. Hun er en gæv, dygtig pige, der også er meget modig, og ja, det er bare flot, at vi har kunne få hende til Gauerslund, siger Bodil Kvejborg, der er med i bestyrelsen af Trekantens Familie og Kulturforening.

Det er den forening, der arrangerer foredraget.

- Vi håber, at rigtig mange kommer forbi til en meget spændende aften, og som det er med alle vores arrangementer, så er både medlemmer og ikke medlemmer velkomne, forklarer hun.

Annonce

Varieret program

Foredraget med Matilde Kimer er foreningens første foredrag efter sommerferien. Men ikke det sidste.

- Vi byder på mange spændende foredrag i løbet af de næste måneder. Jeg synes, vi har fået lavet et varieret program, som vi håber vil ramme bredt, siger Bodil Kvejborg.

Blandt andet vil der være foredrag om forskellige ting som en snak om at præst på et hospice, foredrag og sang fra dansk films guldalder og et foredrag om Nordisk Fjer.

Trekantens Familie og Kulturforening er en forening, der har base i Børkop. Arrangementerne finder sted i enten Gauerslund eller Bøgeskov, og foreningen har til formål at arbejde for familiens levevilkår gennem social og kulturelt arbejde.

Til foredraget med Matilde Kimer er der en entré på 100 kroner for medlemmer og 130 kroner for ikke medlemmer. Man skal bestille billet inden, og det kan ske ved at kontakte et medlem af bestyrelsen. Deriblandt finder man Bodil Kvejborg, der har telefon 75861638.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

Annonce