Annonce
FC Fredericia

Rutineret angriber fortsætter i FC Fredericia

Dennis Høegh (th) bliver i FC Fredericia i endnu en sæson. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Dennis Høegh har sat sin signatur på en ny aftale med FC Fredericia. Han er dermed at finde i klubben i mindst en sæson mere.

Fredericia: Fredag eftermiddag forlængede FC Fredericia aftalen med den kreative midtbanespiller Mathias Gertsen, og lørdag middag har klubben sikret sig en aftale med endnu en bærende kraft på holdet.

Den rutinerede offensivspiller Dennis Høegh har forlænget sin aftale, så den løber et år mere.

- Jeg er glad for at være i klubben, og jeg er glad for den rolle, jeg har. Jeg har det godt i truppen, og jeg har på fornemmelsen, at truppen også har det godt med mig. Så jeg synes egentlig, at det var meget nærliggende at fortsætte, siger Dennis Høegh i en pressemeddelelse.

Han kom til FC Fredericia i 2015 efter en tid i Hobro og er en af de klart mest rutinerede spillere i truppen. Han har spillet 145 kampe for FC Fredericia, og han er en vigtig mand at have i omklædningsrummet.

- Denne sæson er en af vores bedste, og Dennis er en stor del af vores hold. Han er en vigtig del af truppen, og derfor har det været en helt naturlig del at forlænge med ham, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

Annonce

Klubben har rykket sig

Dennis Høegh skiftede til FC Fredericia efter en sæson, hvor klubben var ved at rykke ned i 2. division. Siden er det blevet til stabile placeringer midt i rækken, og i denne sæson kan klubben opnå sin bedste position siden 2010, hvis det lykkes at forblive på tredjepladsen.

-  Det er fantastisk at se den udvikling, som klubben har været igennem, hvor vi ikke længere kigger på, hvad der sker nede ved stregen, siger angriberen.

Med forlængelsen af Dennis Høegh er der efterhånden ved at være styr på fundamentet i truppen til næste sæson.

Fremtiden er fortsat uafklaret for Mathias Johannsen, Lukas Enevoldsen og de tre lejesvende fra FC Midtjylland: Victor Torp, Uzo og Nikolaj Kirk. Martin Mikkelsen og Jacob Buus har også udløb og har begge fundet nye arbejdsgivere i Aarhus Fremad og AC Horsens.

Desuden forlader reservekeeper Andreas Raahauge klubben efter denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Annonce