Annonce
Fredericia

Så du bilen?: Bilist blev påkørt efter farlig overhaling på lillebæltsbroen

Arkivfoto: Hans Østergaard.
Annonce

Lillebælt: Onsdag eftermiddag fik Fyns Politi en anmeldelse fra en chokeret bilist, som kort forinden havde oplevet en hasarderet kørsel og bagefter en påkørsel fra en anden bilist på den Ny Lillebæltsbro.

Anmeldelsen fra bilisten, en 41-årig kvinde fra Fredericia, kom klokken 15.30, oplyser Fyns Politi. Hun fortalte politiet, at hun havde været på vej over broen i retning mod Fyn, da hun var blevet overhalet af en anden bil, som derefter trak ind i samme vognbane.

Det skete så tæt på hendes bil, at hun måtte bremse for at undgå at påkøre den overhalende bilist.

Bilerne fortsatte over broen til afkørsel 58, Middelfart, hvor de begge kørte fra motorvejen. Men halvvejs oppe ad afkørslen standsede den overhalende bil midt på vejen. Kvinden, som kom kørende bagfra, trak ud og overhalede den stillestående bil, og kørte videre frem mod Jyllandsvej.

Og så blev hendes bil pludselig påkørt bagfra af den overhalende bilist - som uden at give sig til kende kørte videre fra stedet.

Det lykkedes ikke for den noget chokerede fører af den påkørte bil at notere den korrekte nummerplade på bilen, der kørte væk, oplyser Fyns Politi.

Der var umiddelbart ikke tegn på skader på den påkørte bil - muligvis fordi bilisten, som stak af, havde ramt bilens anhængertræk, oplyser politiet.

Hvis du har oplysninger om sagen, kan de gives til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce