Annonce
Middelfart

Så er der åbent: Genbrugsbutik og loppesupermarked har slået dørene op

De private sælgere kan leje sig ind på ugebasis i "Superloppen" med varierende leje alt efter hvor mange uger, man vil have en stand. Udover lejen af standen går 15 procent af indtægten til Middelfart Genbrug. Foto: Sofie Secher Karlsen

Middelfart: Flagene var hevet frem, da Middelfart Genbrug mandag formiddag slog dørene op til genbrugsbutik og loppesupermarked under samme tag på Langelandsvej.

Allerede før dørene gik op, havde Middelfart Genbrug solgt 75 af de lidt mere end 80 stande, og dermed var der en masse på hylderne i afdelingen "Superloppen", hvor man som borger selv kan leje en stand og sælge ud af gemmerne eller rodet i garagen.

De over 1000 kvadratmeter store lokaler skal foruden det nye koncept med loppesupermarked også huse Middelfart Genbrugs egen butik, som kommer til at fungere, som man kender det.

Bestyrelsen bag Middelfart Genbrug havde efterhånden været på udkig efter nye og større lokaler i flere år, da valget faldt på den gamle Jysk-butik på Langelandsvej. Sommeren har de mange frivillige brugt på at gøre de nye lokaler klar og på at få flyttet de mange genbrugsfund til den nye adresse.

Overskuddet fra genbrugsbutikken går til lokale spejdere og til velgørende formål. Det skriver butikken i en pressemeddelelse. KFUMs Sociale Arbejde bruger deres del af overskuddet til familielejr for misbrugstruede familier, mens FDF Vejlby/Strib og Middelfart bruger deres del på ture og lejre. Sidst men ikke mindst sender Middelfart Y Mens Club deres del af overskuddet videre til andre gode formål efter ansøgning.

Annonce
De over 1000 kvadratmeter store lokaler rummer både traditionel genbrugsbutik og et såkaldt loppesupermarked. Foto: Sofie Secher Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce